in ,

Plopsaland op de vingers getikt in genderwaanzin voor moeder- en vaderdagacties: ‘Discriminerend!’

Plopsaland De Panne riskeert een boete voor haar moeder- en vaderdagactie. Rond Moederdag mogen alle moeders gratis binnen met hun kinderen, rond Vaderdag is het de beurt aan alle vaders. Als er tenminste ook een kind bij is dat wel betaalt.

Na de Vaderdagactie in Plopsaland kwam een klacht binnen bij het Instituut voor gelijkheid van vrouwen en mannen wegens .

Volgens het Instituut heeft Plopsaland de genderwet overtreden, die elke vorm van discriminatie op basis van geslacht verbiedt.

“Er is bij de Vaderdagactie sprake van directe discriminatie, aangezien vrouwen ongunstiger worden behandeld ten opzichte mannen, louter op grond van hun geslacht. Zij kunnen immers niet rechtstreeks genieten van uw actie”, staat in de brief te lezen.

“Het is niet de bedoeling om iemand te discrimineren”, zegt CEO Steve Van den Kerkhof van Plopsaland.

“We zetten eerst de vrouwen in de bloemetjes met een gratis ticket, en een maand later doen we hetzelfde voor de mannen. Het is mij een raadsel wie dan benadeeld wordt.”

Lees verder bij de bron: HLN

Het instituut waarvan de naam zelf als een vorm van discriminatie kan worden aanzien, gaat even een punt maken van vader- en moederdag in Plopsaland.

Photo by gnislew


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mannelijke thuiszitters zonder werk in 10 jaar tijd bijna verdubbeld

Gebroken hartsyndroom en kanker hebben met elkaar te maken, zeggen wetenschappers