in , , ,

Diederik Samsom voert Bilderberg-opdracht uit: kinderen al met 3 jaar naar school

8198dd4af02dae15f6193694 640 kinderen

De leider van de Partij van de Arbeid (PvdA), Diederik Samsom, begint een beetje te lijken op een kat met negen levens.

Waar normaal gesproken hij als leider allang de laan uitgeschopt had moeten worden vanwege de dramatische terugloop van zijn partij, gebeurt dat opvallend genoeg toch niet.

Er is echter een reden dat Samsom de leider blijft van deze zieltogende partij want hij heeft nog een missie te volbrengen.

Niet alleen weet hij leider te blijven van de partij, maar ook verbaast hij enkele dagen geleden vriend en vijand door met een soort revolutionair plan te komen.

Dat behelst dat onze kinderen al op driejarige leeftijd worden opgenomen in de hersenspoelsystemen van wat wij onderwijs noemen.

Hij probeert dit plan te verkopen met veel wollige taal waarbij het erop neer komt dat wanneer driejarigen verplicht naar de basisschool gaan er minder verschil zou ontstaan tussen arm en rijk.

Een onderwijssysteem waar jonge, speelse, creatieve en avontuurlijke kinderen zo snel mogelijk moeten worden omgevormd tot gehoorzame eenheidsworsten; modelburgers, volledig gehoorzaam aan de staat.

Nu bezit Samsom misschien wel een redelijke intelligentie, maar niet zodanig dat hij dit soort plannen zelf kan bedenken.

Dat is uiteraard dan ook niet het geval want dit wordt voor hem gedaan en het enige dat hij moet doen, is het promoten.

Iedereen vroeg zich vorig jaar verbijsterd af hoe het toch in ‘s hemelsnaam mogelijk was dat de arbeiderspartij een vertegenwoordiger naar de jaarlijkse Bilderbergconferentie mochten sturen.

En jawel, dat was vorig jaar niemand minder dan dezelfde Diederik Samsom die nu de driejarigen wil gaan hersenspoelen. Nu weten we welke opdracht hij heeft gekregen in het Deense Kopenhagen: Actief meewerken aan het nog verder ontwrichten van het gezinsleven en het op zo jong mogelijke leeftijd kinderen onder de hoede van de staat brengen.

Lees verder via Niburu.co.

7961503916_65305152c6_samsom

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6791706612 1069835740 samsung smart tv

Orwell’s 1984: Samsung waarschuwt voor meeluisterende tv-toestellen (update)

411374259 d37c3cda9e putin1

Poetin: Rusland wil geen oorlog, maar ook geen nieuwe wereldorde