in , ,

Politie doet inval bij familie ISIS-bruidje Xaviera S. een van de twee teruggekeerde IS-vrouwen

Screen Shot 2019 11 21 at 09.44.30 e1574330564883

De politie heeft in Apeldoorn een inval gedaan bij familieleden van Xaviera S., een van de twee IS-vrouwen die dinsdag via Turkije naar Nederland zijn teruggekeerd om te worden berecht voor terrorisme.

Mogelijk wordt Xaviera hier vervolgd voor bedreiging en opruiing. Ze was in Syrië actief op sociale media en bedreigde columnist Ebru Umar met de dood.

Volgens jihadauteur Brenda Stoter Boscolo bedreigde Xaviera onder de naam ’Oum Bin Laden’ Nederlandse militairen met de dood en bejubelde ze de moordpartij op de redactie van Charlie Hebdo en de onthoofding van journalist James Foley.

Aan Stoter Boscolo schreef ze dat ze met haar AK-47 naar haar toe wilde komen en dat ze ’maar al te graag haar kop zou laten rollen’. „Ja, dit is een dreigement, lelijke nakomeling van apen en zwijnen”, voegde ze daaraan toe.

Lees verder bij de bron: TPOok

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fietsen 1574343619

EU trekt 25.000 euro uit om ambtenaren te leren fietsen, want moeilijk

baudet

Thierry Baudet over mishandeling door ‘jongeren’ te Gorinchem: Dit is tribaal geweld!