in ,

Politie legt woensdag systeem voor innen boetes tot 200 euro plat

Door deze nieuwe actie voor een betere -cao kan het Centraal Justitieel Incassobureau van (CJIB) bepaalde bekeuringen niet verwerken.

De politie beheert de server die de processen-verbaal verwerkt en kan zij deze actie uitvoeren. De actie betreft concreet boetes voor tot en met 20 kilometer per uur te hard rijden en alle overtredingen die een boete van 200 of lager opleveren.

“De gaat hier miljoenen door mislopen”, vertellen Gerrit van de Kamp van politiebond ACP en Albert Springer van politiebond NPB namens de politiebonden.

Lees verder via de Bron: ThePostOnline

De 3e alinea in het persalarm snappen we niet. Waarom is het belangrijkste gevolg is dat deze actie het Rijk miljoenen kost. Huh? Maar het boetesysteem was toch ingesteld voor onze veiligheid? Het ging toch niet om het spekken van de staatskas, maar dat wij ons braver gingen gedragen. Kortom, er worden geen boetes geïnd, de overheid wordt genaaid en de over het daadwerkelijke doel van die enorm hoge bekeuringen komt boven tafel.(geenstijl)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoveelste politieke doodzonde: Minister Hennis informeerde Tweede Kamer onjuist over kankerverwekkende wapenolie

ECB zet bronzen boom(stabiliteit en groei) voor hoofdkantoor