in ,

Protesteren is stiekem verboden geworden

8544982977 4878459734 protest1

Het word steeds gekker in Nederland, Protesten door de bevolking die met de ME geconfronteerd worden omdat ze protesteren tegen het kabinetsbeleid. ook protest over woningen die op instorten staan vanwege gaswinning. Dit is toch geen democratie meer ? Als mensen gedwongen worden in de polder te demonstreren, want dan wordt er een vergunning afgegeven ! Niemand hoort je , niemand heeft last van je en je protest wordt niet gehoord.

Demonstranten Winschoten opgepakt

WINSCHOTEN – Vijf betogers zijn zaterdagochtend opgepakt in Winschoten omdat zij meededen aan een illegale demonstratie. De groep van zo’n vijftien tot twintig personen van actiecomité Basta! spraken zich uit tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet.Agenten kwamen met meerdere eenheden af op de demonstratie op het Oldambtplein af en hield volgens RTV Noord vijf betogers aan. Onder hen was ook fractievoorzitter Engel Modderman van de lokale partij Verenigde Communistische Partij (VCP).

Burgemeester Pieter Smit had de actievoerders verwezen naar een ander plein in het centrum, maar daar hield het groepje zich niet aan.

De ‘noodklok’ die de demonstranten hadden willen luiden, is in beslag genomen. Behalve tegen de bezuinigingen, was de actie ook gericht tegen de stijgende werkloosheid en de aardbevingsproblematiek in Oost-Groningen

De bestuurders van deze stad zouden zich moeten rot schamen dat ze hiertoe opdracht gegeven hebben. Iedereen, maar dan ook iedereen heeft er recht op zich te mogen uiten, wie is de staat die zijn eigen grondwet met handen en voeten treedt ?

mensen worden gek van onzekerheid, Het ingebrachte geld van aardgaswinning gaat o.a naar grote projecten en grote kosten. B.v. De uitkeringen worden betaald uit de aardgaswinning, de betuwelijn is betaald uit de aardgaswinning en zo ook de deltawerken vallen hieronder. De Groningers hebben een punt!

Maar niet alleen de Groningers, de gehele bevolking, die in onzekerheid verkeert over de komende bezuinigingen die door gemeenten moeten worden uitgevoerd ! Wie krijgt dadelijk de schuld van het slechte en onevenwichtige beleid ? Juist ja , Niet Rutte en consorten maar de lokale wethouder die er geen moer meer van snapt en met minder geld meer moet regelen. Dit gaat fout ! Ook is het van groot belang dat we burgerlijk ongehoorzaam zijn nu. Demonstreer, laat je stem horen zowel op straat, op sociale media en in het OV ! Ludieke acties, flashmobs bedenk het is Uw toekomst. Laat U die vernaggelen door enkele gehaaide proleten ? Dacht het niet! Den Haag is wakker en probeert U en Uw terecht protest de kop in te drukken. Wij hebben ze gekozen ? Is dat zo ? Dan sturen we ze naar huis ! Tegen zoveel domheid en arrogantie is geen mens bestand.

Lees verder via UrubiN.

 

Foto via h.koppdelaney cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rtlxl rente1

Elk jaar verdwijnt 1,2% van je spaargeld en daarbij betaal je meer dan 100% belasting op rente spaargeld

5913519047 6b0c279b1f Jan Kees de Jager1

Hoe is het met miljonair Jan Kees de Jager?