in , , ,

Ramp met Fukushima erger dan gedacht

6343787046 3e7ef33e07 Fukushima

Uit nu vrijgekomen geheime Amerikaanse documenten blijkt dat men een week na de tsunami bij Fukushima al op de hoogte was omtrent de werkelijke omvang van de ramp bij de kerncentrale.

Iets dat (uiteraard) de bevolking nooit is verteld.

Al sinds 2011, het jaar waarin de ramp met de kerncentrale in Fukushima plaatsvond, schrijven wij al over de rampzalige situatie aldaar en dat we ook hier weer te maken hebben met een cover up van de bovenste plank omdat het belang van de nucleaire voor overheden groter is dan de gezondheid van de wereldbevolking.

Nu zijn er in Amerika voorheen geheime documenten vrijgegeven waaruit blijkt dat men een week na de ramp al wist hoe erg de situatie was en men dit bewust voor het grote publiek verborgen heeft gehouden.

In dat rapport, gedateerd op 18 maart 2011, een week na de ramp, staat dat 100 procent van de gebruikte in unit 4 in de atmosfeer terecht is gekomen, 50 procent van de gebruikte brandstof in unit 3 en 25 procent van alle brandstof in unit 2.

Volgens nucleair expert Arnie Gundersen bevatte unit 4 meer cesium dan alle 800 nucleaire bommen samen die tot nu toe boven de grond tot ontploffing zijn gebracht.

Cesium is het element dat vaak schildklierkanker veroorzaakt, een ziekte die epidemische vormen aanneemt in het gebied rondom Fukushima. Cesiumstof kan oplossen in en daardoor de weg weten te vinden naar wat in een besmet gebied wordt klaargemaakt.

Het zal dan waarschijnlijk ook geen toeval zijn dat vorige week een enorme piek in radioactieve vervuiling van water in de tunnels rondom Fukushima is ontdekt.

De hoeveelheid Cesium die werd ontdekt in watermonsters uit de ondergrondse tunnels is maar liefst ruim 4.000 keer hoger dan die van vorig jaar december op dezelfde plek.

Met Fukushima zal het gaan zoals met alle doofpotten. Uiteindelijk komt de boven tafel, de bevolking schrikt zich een hoedje en iedereen roept, “Waarom is ons hier niets over verteld?”.

is verwijderd

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hqdefault

Tenenkrommend: Martin van Rijn PvdA geconfronteerd met falend zorgbeleid

Ritalin MOD 907

Ritalin: Zoveel makkelijker dan Opvoeden