in ,

Rare bokkesprongen van Demmink-pedobeschermer Fred Teeven

Teeven Opstelten ANP 0

Ondanks dat het afgelopen week feest was in huize Demmink is het nog geen party time voor Fred Teeven.

De heeft bevolen dat hij opnieuw, en nu onder ede, moet getuigen over onder andere de Rolodex zaak, maar Teeven probeert zich er onderuit te wurmen.

Het leven van een pedobeschermer gaat soms niet over rozen, al word je in dit land over het algemeen heel goed afgedekt zolang je keurig je kaken op elkaar houdt.

Die kaken van Teeven zijn nogal groot en dus als die eenmaal opengaan, kon er wel eens heel veel naar buiten komen.

Dat is nu precies wat de rechter ook heeft bedacht toen Teeven tijdens eerdere verhoren in april die grote kaken stijf op elkaar hield:

Fred Teeven moet van de rechter opnieuw getuigen over de Rolodexzaak, een politieonderzoek naar kindermisbruik onder hooggeplaatste ambtenaren in de jaren '90.

Teeven was afgelopen maand al opgeroepen in een getuigenverhoor, dat is aangespannen door Bart van Well, een voormalig jongensprostitué. Van Well stelt dat in de jaren '90 jongensprostitutie in Amsterdam werd gedoogd en houdt de verantwoordelijk voor het leed dat hem in die periode is aangedaan. Teeven verklaarde slechts summier over het onderzoek en beriep zich meerdere keren op zijn verschoningsrecht als oud-officier van justitie. De heeft dat beroep verworpen.

Ook voormalig zedenagent Chris de Graauw moet een aanvullende verklaring afleggen. Zijn verschoningsrecht werd net als bij Teeven verworpen. Een voormalig AIVD-medewerkster mag zich wél beroepen op haar zwijgrecht.

Op 3 juni moet behalve Teeven en De Graauw ook oud-topambtenaar van Veiligheid en Justitie Joris getuigen. Bart van Well zegt door Demmink te zijn misbruikt. Demmink ontkent dat.

De rechter zegt het volgende: “Teeven moet antwoord geven welke ambtenaren in beeld waren in Rolodexonderzoek”.

Maar, dat kunnen we niet hebben in dit land en dus:

Op advies van het OM gaat Teeven tegen die beslissing in beroep, zo verklaarde hij vrijdagavond aan het AD. Mocht zijn beroep worden verworpen, dan moet hij alsnog getuigen.

Waarmee maar weer eens duidelijk wordt welk een gigantische stinkende beerput dat OM () ook is. Dat het Nederlandse volk dit nog langer accepteert, is niet voor te stellen. Nu beveelt een rechter dat Teeven zijn mond onder ede moet opendoen zodat eindelijk eens een keer de naar buiten kan komen waarna het OM hem adviseert in beroep te gaan.

Het is nog enkele dagen tot 3 juni en nu zal blijken of ook de totale net zo corrupt is als het OM of dat er toch ook nog integere rechters zijn. Wanneer dat laatste het geval is, wordt dat beroep van Teeven van tafel geveegd en wordt hij gedwongen eindelijk eens die kaken van elkaar te doen.

Zou het niet fantastisch zijn voor al die misbruikte kinderen als die Fred Teeven nu eindelijk eens de “moed” had om gewoon de waarheid te vertellen? Dat Joris Demmink wel degelijk in beeld was als verdachte in het Rolodex-onderzoek.

Dat hij hetzelfde gaat doen als wat zijn voormalige collega hoofdofficier van justitie, Hans Vrakking, wel heeft gedaan:

Joris Demmink was volgens de voormalig hoofdofficier van justitie in Amsterdam Hans Vrakking wel degelijk in beeld in het Rolodex-onderzoek. Dat zegt hij in een interview met NRC Handelsblad. Het onderzoek liep volgens Vrakking stuk na bemoeienis van topambtenaar Borghouts.

Vrakking was in 1998 initiatiefnemer van het onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste magistraten bij seksfeestjes. Vrakking zegt dat er bij de inlichtingendienst BVD belastende informatie was binnengekomen over topambtenaar Demmink.

Demminks chauffeur zei tegen de BVD dat hij er niet meer tegen kon dat Demmink af en toe seks had met jongens in de dienstauto, zegt Vrakking tegen de krant. Demminks advocaat noemt die verklaring “volstrekte onzin.”

Laat het dan die dag op 3 juni in heel feest zijn, als ter plekke Joris wordt gearresteerd.

video is verwijderd

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding2016 05 29om21.05 2 .42

Nederland anno 2016: Miljarden naar ‘t buitenland en eigen daklozen massaal ’t bos in

Nederland zegt JA tegen gekweekte embryo’s en Oekraïense plofkippen