in , ,

Rare Nederlanders: Land mag afgebroken worden maar geld naar Griekenland doet liegende Rutte de das om

4373460239 c775d5279f stemvee e1426756214919

Als eerste:

2,5 miljoen Nederlanders onder armoedegrens

In leven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens, een toename van 1 procent in vijf jaar tijd.
Dat staat in een onderzoek naar de ontwikkeling en aanpak van armoede in , dat vrijdag op de internationale dag tegen de armoede is gepubliceerd.

Het rapport is een uitgave van Platform31 uit Den Haag, een kenniscentrum voor stedelijke en regionale ontwikkeling, en het European Urban Knowledge Network (EUKN).

Het risico van armoede en sociale uitsluiting onder kinderen nam afgelopen vijf jaar toe met 1,5 procent tot 17 procent. In totaal leven 604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens.

Platform31 stelt dat armoede in Nederland zich vooral concentreert in stedelijke achterstandswijken.

”Die concentratie en tegelijkertijd afzondering van andere groepen in de samenleving verkleint de kansen voor armen hun situatie te verbeteren. Dit zorgt onder kinderen voor ongelijke kansen in het onderwijs en later ook op de arbeidsmarkt”, zeggen de onderzoekers.

Lees verder via: NU.nl

 

en dan als 2e:

Negatiever over Rutte na steun Grieken

Een kwart van de kiezers denkt negatiever over premier Mark Rutte door zijn optreden rond de nieuwe steun aan . Het oordeel over PvdA-minister Jeroen (Financiën) is en blijft positief, vooral bij het electoraat van D66 en CDA. Dat blijkt uit de zondagse peiling van Maurice de Hond.

Rutte heeft toegegeven dat hij zijn eerdere belofte om geen extra geld meer aan Griekenland te geven, heeft verbroken.

De uitkomst van de onderhandelingen met Griekenland ziet de helft van de kiezers als negatief, maar een kwart noemt het juist positief. -kiezers zijn het negatiefst, daarna VVD en . Het meest optimistisch zijn kiezers van D66.

Lees verder via: Europa Nu

Waar hebben deze kiezers gezeten met hun hoofd de laatste +- 8 jaar?

Weet u nog het zuur van Balkende zou zoet worden… Het is alleen maar nog zuurder zelfs tot aan zoutzuur geworden onder Rutte en Co.

Neem bijvoorbeeld eens de zorg die totaal uitgehold is en de oudjes met tot aan hun enkels in de urine zitten.
Dan die weet ik veel wel niet banen creëren, door alle ingrepen blijven er steeds minder echte banen over. Kun je wel als ZZP-er aan de gang met alle gevolgen van dien zoals onzekerheid en torenhoge verzekering premies voor oa. arbeidsongeschiktheid. Oh torenhoge premies zijn er ook voor de zorgverzekering gerealiseerd samen met een oplopende eigen bijdrage.

Neem het pensioen, steeds meer premie en minder door de - en reken wijzigingen. Banken die steeds minder rente geven op onze hard voor gewerkte centjes, een overheid die belastingtechnisch zegt dat u minimaal 4% rente krijgt over deze centjes en daarmee belastinggeld bij u ophaalt zodat sparen tot vanzelf armer worden is verheven.

Kortom alles om u heen wordt vernield en afgebroken en dat is helemaal in orde maar oh wee als we de EU banken geld geven via Griekenland. De stemmers vinden het niet zo fijn dat Rutte zijn belofte niet nakomt maar is de man überhaupt al een belofte nagekomen dan? Dit geld ook voor de meeste andere partijen zoals D66, PvdA,etc.

 

De onderste steen van Rutte zinkt maar niet

De onderste steen van Mark Rutte lijkt steeds meer op een bal die hij onder water wil houden. Hij liegt niet maar komt volgens zijn eigen zeggen, niet altijd zijn beloften na. Zo ging er geen geld meer naar Griekenland, kregen we allemaal 1000 Euro en ging de onderste steen boven komen. Geen van zijn beloften houden stand, hij zegt zelf niet over visie te beschikken maar, hij blijft wel lachen, waar ons het lachen al lang vergaan is. Hij liegt dat het gedrukt staat maar niet tegen iedereen. Hij liegt tegen Nederland, het volk en zelfs tegen zijn aan de partij loyale kiezers.
Hij beloofde dat de onderste steen boven zou komen. Hij beloofde de overleden slachtoffers gerechtigheid maar, in het hiernamaals weten ze precies wat ze van hem kunnen verwachten. Hij probeert de onderste steen onder water te houden in te helder water. Hij probeert de waarheid te verbuigen om andere doelen na te streven.

Onze regering, onder leiding van Mark Rutte, heeft een akkoord getekend met de regering van Kiev en andere landen. In dat akkoord staat dat ieder ondertekenend land een vetorecht heeft op de informatie die naar buiten gaat. Als een dergelijk verdrag zou worden getekend door ons kabinet in zake Joris , dan zouden we over een spreken. De affaire rond MH-17 is misschien vele maten groter dan de Demmink doofpot en het woord doofpot schiet ook in deze te kort.
De Nederlandse regering is niet gebaat bij de waarheid. MH-17 is neergehaald door één van de daar strijdende partijen. Er is een onderzoek gestart dat aanvankelijk niet wilde vlotten omdat het een oorlogsgebied betrof en er werd gevochten. “Waar twee vechten hebben twee schuld”; is een typisch Nederlands gezegde en toch kregen alleen de separatisten hiervan de schuld. Feit is dat de agressor in deze oorlog de regering van Kiev is. Zij willen de controle over mensen die de regering van Kiev niet zien zitten. Kiev is een bondgenoot van de EU en, dat mag ook na de miljarden die de EU na de coupe in de regering van Kiev heeft gepompt. Hoe moeilijk zou het zijn geweest om die jongens in Kiev een staakt het vuren te vragen in verband met het bergen van de slachtoffers en het blootleggen van de toedracht?

Nee, Kiev, en Nederland was er alles aan gelegen de separatisten en daarmee de Russen aan te wijzen als de daders.

Lees verder via: Loyalist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4537507241 22a2cebd76 debt e1437301987552

The Bankruptcy Of The Planet Accelerates – 24 Nations Are Currently Facing A Debt Crisis

6765389431 1deac7cb47 François Hollande

Nu wil ook al Franse president Hollande een eigen regering voor Eurozone