in

RIVM verwacht 40.000 tot 80.000 doden in Nederland door Rutte’s coronavirus groepsimmuniteit tactiek

Het verwacht dat ongeveer 50 tot 60 procent van de Nederlanders besmet raakt met het coronavirus.

Het en het kabinet hebben gisteren bekendgemaakt dat men groepsimmuniteit in wil creëren om zo de Nederlander op de lange termijn te kunnen beschermen.

Inmiddels loopt het aantal mensen dat is overleden ook in ons land verder op.

Sinds maandag zijn er 19 patiënten overleden aan COVID-19. ‘In totaal zijn er nu 43 mensen gestorven aan de ziekte’, zo meldt het dinsdagmiddag.

Vooraanstaande virologen in België hebben vandaag laten weten dat met het plan groepsimmuniteit een enorm gezondheidsrisico neemt. Vanavond werd bij Nieuwsuur bekend dat het aantal dodelijke slachtoffers door een besmetting snel kan gaan oplopen de komende weken.

Viroloog Marion Koopmans schat dat het aantal doden de komende tijd snel kan oplopen van 40.000 tot 80.000. Maar wanneer de groepsimmuniteit, waar het kabinet voorlopig voor heeft gekozen, niet snel genoeg zal aanslaan, dan vallen er zoveel …..

Lees verder bij de bron: Blik op nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
1 jaar geleden

Zei vinden er zijn teveel mensen in Europa vandaar laat maar lopen weg is weg

polleke
Antwoord aan  Vangils
1 jaar geleden

waarom hebben de gewone mensen deze ziekte en het hele kabinet heeft nergens last van wel verdacht

Dina
1 jaar geleden

Waar is pinnokio mee bezig,kun je zien dat er in zijn ogen niks waard zijn,alles voor de rijke en de buitenlanders

Ewald
1 jaar geleden

????Nou Door het grote risico’s die bestaat over de hele wereld dat mensen makkelijker besmet kan worden aan de coronavirus door het steeds blijven reizen naar hun werk of voor andere zaken om aan hun financiële stabiliteit te komen zodat de vaste lasten en andere rekeningen ook ieder keer afgerond kan worden zal geen einde er aan komen aan de coronavirus die de hele wereld in problemen en in paniek brengt ,Maar☝????de enige oplossing dat het systeem kan helpen om mensen binnen in hun eigen omgeving te kunnen krijgen en te kunnen houden om hun niks te laten overkomen zoals besmet raakt met de corona virus of andere virus die ook door de Corona virus is ontstaan,zal het beste oplossing systeem zijn tegen dit allemaal, als de overheid de schulden van alle mensen op nul zet en stop set op de vaste lasten plus mensen tussen de €2000 en €3000,- vergoeden als financiële onderhoud voor iedere persoon tot wanneer de problemen van de corona virus 200% opgelost is want zolang de openbare ruimte ook nog steeds niet aangepakt word om grondig gereinigd te worden zal de Corona virus steeds actief en gevaarlijk rond blijven hangen.
Dus als de overheid dit systeem gebruikt als hulpmiddel om mensen binnen in hun eigen omgeving te houden voor de veiligheid zodat de corona virus geen kans meer krijgt om via mensen verspreid te worden van wegens het regelmatig actief zijn met het reizen dan zal deze hulp aanpak systeem voor mensen en voor de overheid ????% werken,dus als dit niet het oplossing wordt om mensen binnen te houden om de kans groter te maken om de corona virus tegen te houden tot het brengen van het leven weer op normaal dan bestaat geen einde meer aan deze verschrikkelijke coronavirus situatie en dan blijft alleen maar mensen besmet raken tot de dood ????????en dit wil niemand want iedereen wil hun normale leven terug zonder angst .

Théo Harbers
1 jaar geleden

Er wordt met vele maten gemeten en gesmeten. De boodschap blijft je krijgt het virus en het is afwachten wanneer en of je het gaat overleven. In fantastische verhalen over groepsimmuniteit wordt niet gesproken over hen die niet immuun blijken te zijn. Volgens Rutte: ‘Hoe lang de maatregelen nodig zijn en of er meer nodig is, hangt dus af van de manier waarop het virus zich de komende weken en maanden gaat gedragen.’ Hoe het virus zich gedraagt is inmiddels wel duidelijk en zover er al sprake kan zijn van gedrag bij een virus zal het zeker niet veranderen. Hij heeft 2 dingen door elkaar gehaald virus=mensen . Mensen vertonen gedrag en dat is te beïnvloeden en te sturen. Hoe je dat doet en in welke mate zal het succes bepalen. Als je kijkt naar de grafieken is je beste optie nu naar een corona patiënt te gaan en jezelf te infecteren. nu is er nog behandelcapaciteit en is de kans op overleven en immuniteit het grootste. Boven de stippellijn in de piek is je kans het kleinst. Dan kun je beter immuniteit binnenshuis zoeken en wachten tot de grafieken weer onder de stippellijn komen. Blijven we nog wel met het probleem dat ondanks dat er voldoende capaciteit is toch veel doden zijn maar ach dat zijn alleen oude en zieke mensen. Die zijn toch ten dode opgeschreven en economisch alleen nog maar tot last. De pensioenfondsen zullen er op vooruit gaan en de zorgkosten naar beneden als de zwakkeren en de zieken zijn afgevallen. Rutte zal het collectief geheugen ingaan als de pensioenmessias en de zorgkosten hakkelaar. Ik denk er het mijne van maar wil liever niet uitproberen of ik ook immuun ben en laten we hopen dat er snel een medicijn en vaccin komt. Helaas lijkt daar niet met overmacht aan gewerkt te worden. Dat moet eerst nog maanden getest worden op gezonde mensen ivm bijwerkingen.

stukatotherescue
1 jaar geleden

Gewoon rustig blijven ademhalen en niet meedoen aan de massahysterie.
De keizer heeft geen kleren aan mensen: https://www.bitchute.com/video/K9nkfu3Y55Ag/
http://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf

stukatotherescue
1 jaar geleden

Corona is een hoax, stop alsjeblieft met de paniek want je speelt de roverheid in de kaart, die nemen je graag je vrijheid en bezittingen af om je te ‘beschermen’ tegen de (niet bestaande) dreiging.
https://www.bitchute.com/video/K9nkfu3Y55Ag/ http://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf
https://politikstube.com/brisantes-video-klinikdirektor-aus-italien-niemand-ist-am-coronavirus-gestorben/
https://www.wodarg.com/

Yassin
1 jaar geleden

Ik dacht altijd al dat ik de enige was die deze hype niet geloofde.
Gelukkig zijn er nog mensen wakker.
Weten jullie enkele goede websites waar er interessante artikels komen die niet gewoon de mainstream media volgt?

JohnC
Antwoord aan  Yassin
1 jaar geleden

Dit lijkt mij een zeer ervaren en zeer kundig wetenschapper met meer dan 30 jaar ervaring.

https://www.youtube.com/watch?v=lGC5sGdz4kg&feature=youtu.be

Is het allemaal toeval? Dr. Thomas Cowan: “is 5G de oorzaak van het coronavirus?”

Corona-aanpak kan degelijk tot een economische depressie leiden