in , ,

Apenpokkenvirus – zinloze mediahype, gevaarlijke bijwerking, de start van ‘germ games’…?

2710661

De laatste paar dagen lijkt het startschot gegeven te zijn voor de campagne “Apenpokken-virus” in de media.

HET CONSTATEREN VAN DE BESMETTINGEN DIE “OPRUKKEN” IS HOT NEWS. HOEVEEL ZIJN DAT ER?

In Zweden is er één bevestigde besmetting. En dit is de stand voor de rest van Europa op 19-5-22:

“In het Verenigd Koninkrijk zijn de afgelopen dagen zes gevallen bevestigd. In de meeste gevallen gaat het om mannen die seksueel contact met mannen hebben, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en in alle gevallen gaat het om een besmetting met de West-Afrikaanse stam van het virus, die minder gevaarlijk is dan de Centraal-Afrikaanse virusstam.

Portugal telt veertien bevestigde gevallen van apenpokken, allemaal deze maand bij mannen in de omgeving van Lissabon. Geen van hen is in het Verenigd Koninkrijk of Afrika geweest.

In Spanje zijn zeven gevallen vastgesteld, allemaal in en rond Madrid. Ook daar zijn het in meerderheid mannen die seks met andere mannen hebben gehad. “Mogelijk komen daar de komende dagen gevallen bij”, zei de hoogste gezondheidsambtenaar van de regio Madrid.” – NOS11,12

En vandaag 20-5-21 – vers van de pers – is er ook één besmettingsgeval in België en één geval in Nederland (vastgesteld met de PCR test, dezelfde test die bekend staat om de vele fout positieven wat betreft Covid-19).10, 13 En dit soort berichten zullen voorlopig nog wel even doorgaan.

In totaal gaat het om een handjevol (voornamelijk) mannen, maar het lijkt nooit te vroeg te zijn om angst voor virussen te genereren in de media.

GEEN GEVAAR, OF MOGELIJK EEN GEVAAR?

Als het echt gaat om de ziekte apenpokken is het gevaar voor de Europese bevolking niet groot. Wat is er bekend over de ziekte? Het RIVM zegt: …..

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3147758

Groenten en fruit bevatten veel minder mineralen en vitamines dan decennia geleden, dit is waarom

warmtepomp 1542804332

De warmtepompen van Hugo de Jonge besparen geen aardgas en geen CO2