in

De wereld wordt overspoeld met coronavarianten

virus

Overal duiken nu verschillende mutaties op van een virus waarvan het bestaan nog nooit wetenschappelijk is vastgesteld.

Wetenschappers struikelen over elkaar heen om de wereld te waarschuwen voor al deze onzichtbare varianten.

Het is een complete mallemolen waarin wij ons nu bevinden.

De criminelen in Den Haag die als gevolg van het afpersen van de bevolking formeel hun biezen moeten pakken zullen desalniettemin onverdroten verder gaan met het kapotmaken van het land.

Hierbij maken ze gretig gebruik van niet bestaande varianten van het niet bestaande virus. Dit is wel zo gemakkelijk, want als het origineel niet is bewezen volgens de geldende wetenschappelijke regels, dan bestaan de varianten al helemaal niet.

Zelfs de mainstream media (MSM) hebben moeite om al de verschillende mutaties uit elkaar te houden en te bepalen welke nu eigenlijk het meest gevaarlijk is.

We kennen zo langzamerhand de volkomen onzichtbare Britse variant. Volgens experts is deze variant heel besmettelijk en hoef je maar heel weinig van dit virus binnen te krijgen om ziek te worden.

Dan hebben we natuurlijk de Zuid-Afrikaanse variant waarvan de één zegt dat het vaccin er niet tegen werkt en waarvan de gedrukte Telegraaf beweert dat het waarschijnlijk wel werkt tegen deze mutatie. Ze schrijven dan het volgende: Vooralsnog wijzen de eerste onderzoeken niet uit dat het coronavaccin niet zou werken. Bij het RIVM staat notabene dat de vaccins in princie werken ook bij gemuteerde versies.

Maar, daar blijft het niet bij, want we hebben verder inmiddels meerdere Amerikaanse varianten, een Braziliaanse variant, een Japanse variant en een Russische variant volgens een opsomming in diezelfde gedrukte Telegraaf.

Kortom, men ziet door de variaties het bos niet meer en heeft al helemaal geen flauw benul welk vaccin nu wel of niet tegen welke variatie zou werken. Feit is wel dat als de variaties in dit tempo blijven opduiken, de liefhebbers straks een wekelijkse vaccinatie nodig hebben met daarin een update voor alle nieuw ontstane variaties.

Net zoals het virus zelf onbewezen is, geldt hetzelfde voor al die verschillende variaties. Deze bestaan alleen omdat de media zeggen dat ze bestaan, enig wetenschappelijk bewijs, dat wil zeggen, isolatie van de bewuste ziekteverwekker volgens de Postulaten van Koch, ontbreekt in alle gevallen.

Wat wel echt is, is het feit dat mensen dood neervallen die een coronavaccin hebben gekregen om hen te redden.

In Noorwegen zijn 23 mensen overleden kort nadat ze hun eerste dosis van een coronavaccin hadden gekregen, aldus het Noorse geneesmiddelenagentschap. De Noorse gezondheidsdienst waarschuwt dat het vaccineren van zeer oude en doodzieke mensen risico’s met zich meebrengt voor de patiënt.

In het onderzoek naar de sterfgevallen zijn vooralsnog aanwijzingen dat in dertien gevallen de zeer oude zwakke patiënten heftige reacties hadden op relatief milde bijverschijnselen van de coronavaccinatie. Zelfs heel milde bijwerkingen van het vaccin kunnen ernstige consequenties voor de patiënt hebben.

Bovenstaande is natuurlijk wereldschokkend nieuws, maar wordt in de MSM even terloops gemeld alsof het iets is dat er gewoon bij hoort en waarover wij ons geen zorgen moeten maken.

Als coronavaccins zeer oude en doodzieke mensen versneld naar de eeuwige jachtvelden sturen, dan moet je je afvragen wat je je als goedgelovige burger in ‘s hemelsnaam laat inspuiten.

Het is allemaal zo veilig dat zwangere vrouwen beter uit de buurt van een dergelijke spuit kunnen blijven volgens het RIVM.

Gezonde zwangere vrouwen kunnen beter wachten met inenten tot na hun zwangerschap. Dit adviseert een werkgroep van experts in de gynaecologie en verloskunde en het RIVM.

Duidelijke taal, en dan geven ze dit als reden:

Volgens het RIVM is de reden om zwangeren in principe niet in te enten dat er geen zwangere vrouwen aan de studies naar de vaccins hebben deelgenomen. Het is daarmee onbekend wat het effect van de vaccinatie kan zijn.

Maar, ho we hebben een ander probleem. Want volgende Diederik Gommers en Marion Koopmans kunnen vrouwen nu beter helemaal niet zwanger worden. Dit moeten ze pas weer doen …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
deepfakes

De maskers vallen af … letterlijk

man carrying red backpack

Heading for an Ice Age