in

Russisch voorstel aan EU, wat te doen?

Voorstel: “Dump The US, Join The Eurasian Economic Union” *****

Ook in , EU, komen steeds meer mensen tot het inzicht dat Europa het meest te lijden heeft van de sancties die het Westen tegen uitvoert. Vooral uit en komen berichten. Het is duidelijk dat het slecht gaat met de EU-Economie terwijl berichten over de Amerikaanse economie nu net positief zijn.

Daarom zouden er op korte termijn besprekingen moeten plaats vinden tussen Europese landen en en de nieuwe Euraziatische Handelsovereenkomst. De EU () zouden daar deel van kunnen uitmaken.

Meer ZIE:http://www.zerohedge.com/news/2015-01-04/russias-startling-proposal-europe-dump-us-join-eurasian-economic-union

Wel deed het artikel en voorstel denken aan het boek van : “1984”. Hij had het al over “EURASIA” (inclusief Nederland) dat in oorlog was/ afwisselend bondgenoot met “Oceania” (waarin o.a. de USA en GB) en/of Eastasia.

Lees verder via Vrijspreker.nl.

 

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_54aae1b13bd88_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”Eurasia orwell” name=”Eurasian” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Welk volk viert niet eens zijn eigen revolutie?

D66 wil automobilist weer gaan beduvelen met extra trajectcontrole en hoger parkeertarief