in

Sky News: Covid-19 is een Trojaans paard voor ‘De Grote Reset’

global reset 05a

Sky News-presentator Rowan Dean zegt dat het volgende World Economic Forum in Davos is veranderd van een “jet-setter klimaatgabfest” in een sinistere “antidemocratische onderneming die is ontworpen om je baan te vernietigen, je welvaart te stelen en je kinderen van een toekomst te beroven”.

“Het is een hardcore linkse eco-horrorshow boordevol quasi-fascisme,” zei hij. Dean benadrukte wat hij beschreef als een ‘verontrustende trend onder veel van’ s werelds linkse elites om COVID-19 steeds meer te verwarren met klimaatverandering.

Velen gaan zelfs zo ver dat ze suggereren dat alle maatregelen die van toepassing zijn op het coronavirus, de vernietiging van bedrijven, de onderdrukking van afwijkende meningen, avondklokken, sterke politietactieken, de ‘nieuwe norm’ zouden moeten worden om met klimaatverandering om te gaan. ‘

Dean zei dat het volgende World Economic Forum van plan is “om regeringen te overtuigen met de hulp van grote bedrijven en Big Tech om iets diep sinisters tot stand te brengen genaamd ‘The Great Reset’. Het is een programma dat is ontworpen om ons al onze fundamentele democratische rechten te ontnemen. ten gunste van een nieuwe vorm van samenleving zoals gedicteerd door de elites. ”

Dean zei dat de reclame voor ‘The Great Reset’ ‘ongeveer net zo clichématig en braakselend was als de meest idiote bedrijfsadvertentie kan zijn. Deze promo zegt dat alle ergste dingen in de wereld, van het coronavirus tot bosbranden tot rellen, vervuiling en armoede zijn op de een of andere manier met elkaar zijn verbonden.

Dean beweert het dat ze op magische wijze kunnen verdwijnen. Letterlijk met een druk op de knop en zomaar wordt alles in de wereld weer recht en puur gemaakt. De grote reset. Wat is er eenvoudiger?

De heer Dean zei uiteindelijk “gekken, waaronder Prins Charles en de Verenigde Naties en het IMF, willen de wereldwijde reactie op COVID repliceren en hergebruiken voor klimaatverandering, om netto-emissies tot nul af te dwingen.”

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0d7444c57ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b70287dd09349 640 lockdown

WHO over corona-lockdowns: ‘Gebruik het NIET als eerste beheersingsmethode!’

EU Coronavirus Niki

Dit is de gelekte ‘Routekaart coronamaatregelen’ en wéér meer EU