in

Dit is de gelekte ‘Routekaart coronamaatregelen’ en wéér meer EU

EU Coronavirus Niki

Lekje naar de Volkskrant. Het kabinet komt met een ‘Routekaart coronamaatregelen’, waarop staat hoe de komende tijd de verspreiding van het coronavirus beteugeld moet worden.

Hele overzicht hier (PDF).

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

De 27 landen van de Europese Unie gaan allemaal dezelfde kleuren gebruiken om aan te geven in welke mate het coronavirus heerst in een regio. Al sinds de zomer probeert de Europese Commissie om landen dezelfde criteria te laten gebruiken.

Nu kan Nederland bijvoorbeeld een regio rood geven, terwijl Duitsland of België daar anders over denken en dezelfde regio oranje noemen. Om aan die verwarring een einde te maken gaat het Europese Centrum voor Ziektepreventie en Bestrijding (ECDC) in Stockholm elke week een nieuwe kaart publiceren. De lidstaten leveren de gegevens over hun eigen situatie aan.

De kaart wordt ingekleurd op basis van drie indicatoren: het aantal besmettingen per honderdduizend inwoners, het aantal testen en daarvan afgeleid het aantal positieve testen.

Lees verder bij de bron: NOS

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Sky News: Covid-19 is een Trojaans paard voor ‘De Grote Reset’

global reset 05a

Elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?