in

Dit is de gelekte ‘Routekaart coronamaatregelen’ en wéér meer EU

Lekje naar de Volkskrant. Het komt met een ‘Routekaart coronamaatregelen’, waarop staat hoe de komende tijd de verspreiding van het coronavirus beteugeld moet worden.

Hele overzicht hier (PDF).

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

De 27 landen van de gaan allemaal dezelfde kleuren gebruiken om aan te geven in welke mate het coronavirus heerst in een regio. Al sinds de zomer probeert de Europese Commissie om landen dezelfde criteria te laten gebruiken.

Nu kan Nederland bijvoorbeeld een regio rood geven, terwijl Duitsland of België daar anders over denken en dezelfde regio oranje noemen. Om aan die verwarring een einde te maken gaat het Europese Centrum voor Ziektepreventie en Bestrijding (ECDC) in Stockholm elke week een nieuwe kaart publiceren. De lidstaten leveren de gegevens over hun eigen situatie aan.

De kaart wordt ingekleurd op basis van drie indicatoren: het aantal besmettingen per honderdduizend inwoners, het aantal testen en daarvan afgeleid het aantal positieve testen.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = politiestaat = NEVER
8 maanden geleden

Gelukkig weten de meeste mensen die JD lezen dat het CV een biowapen is ingezet door de elite van extreem rijken (denk aan banken en grote multinationals) als middel om de wereldmacht te grijpen door landen economisch en cultureel naar de afgrond te helpen. Vooralsnog gaat dat uitstekend met gehoorzame burgers die letterlijk alle bevelen letterlijk opvolgen en zich laten opsluiten.
Als U dit nog niet wist laat dit bericht dan even inzinken.

Deze plannen zijn over een zeer lange periode achter de schermen opgezet (denk sinds het einde van WWII) en veel regeringen zijn betrokken geraakt (via chantage of omkoperij) bij deze schandalige vertoning.
En nog erger: de media (TV, kranten, tijdschriften, websites als youtube, facebook zijn in handen van de elite en zij verwijderen nieuws dat zij liever niet bekend zien.
Voor wie dat nog niet wist: de niet gekozen EU is niets meer dan een tussenstap om regeringen te kunnen ontbinden.

De bedoeling van de elite (of ook wel cabal genoemd) is een wereldregering onder hun leiding te vormen en de wereld als een supergrote communistische staat zoals China te opereren. Omdat veel mensen dat vooruitzicht niet aantrekkelijk vinden wil men mensen vaccineren zodat zij controleerbaar worden. En vandaar ook overal camera’s in steden en boven wegen en vandaar smartphones waar U overal kan worden geovlgd. Vandaar ook de pogingen het CV ernstiger voor te stellen dan het is (en waarschijnlijk helpen ze de schade ook door het virus te verspreiden via vliegtuigjes en dergelijke.

Misschien dat U denkt dat U daartegen niets kunt doen. Maar dat is onjuist. De groep van superrijken is niet meer dan 1 % van de wereldbevolking en de 99 % van de mensen wil dat helemaal niet. Los van het feit dat zij niet willen: is er iemadn die als slaaf voor de elite wil werken die nota bene rijk geworden zijn over de ruggen van de mensen die hun leven gewerkt hebben en die altijd veel te weinig betaald is ….

Het probleem is dat nog te weinig mensen weten wat er aan de hand is. Zij denken dat het CV virus een grote bedreiging vormt en dat is niet juist. Ten eerste zijn er veel minder patienten dan wordt verteld en CV wordt prima bestreden met HCQ + Zn en vitamine D3.

Wat mensen kunnen doen om de cabal tegen te houden is heel simpel: zoek naar betrouwbare info op internet (zoek bijvoorbeeld op een documentaire door mevrouw Ossebaard die uitlegt wat er aan de hand is.
Praat vervolgens met buren, familie, kennissen zodat iedereen weet wat er aan de hand is achter de schermen.
Hor meer mensen die weten wat er aan de hand is des te sneller is deze kliek weg en kunnen we afrekenen met de schuldigen achter deze extreem schandalige coup.

Sky News: Covid-19 is een Trojaans paard voor ‘De Grote Reset’

Elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?