in ,

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin agenda van de globale elite

Een van de slimste mensen ter wereld spreekt zich uit tegen de injectie en zegt dat de globale elite achter de “”-drang niet het beste met de mensheid voor heeft, schrijft Adan Salazar.

De meeste mensen zouden niet veel aannemen van Christopher Langan, 69, een paardenfokker uit Missouri, die bijna 20 jaar als bouwvakker en uitsmijter in een bar heeft gewerkt.

Een artikel in de Esquire uit 1999 zette Langan echter op de kaart en beschreef hem destijds als de “Slimste man van Amerika”, met een IQ van rond de 200.

Christopher Langan

Sindsdien is Langan geprofileerd door ABC-nieuwsshow “20/20” en zijn genialiteit is alom gecatalogiseerd gezien zijn ongewone verleden.

Momenteel heeft hij een project op zich genomen dat het “Cognitief-theoretisch Model van het Universum (CTMU)” wordt genoemd en dat probeert de “connectie tussen geest en realiteit” vast te stellen en het bestaan van God te verklaren door middel van wiskunde.

Het was in een -groep gewijd aan het CTMU waar Langan vorige week de wereldwijde drang naar COVID-19 vernietigde zoals alleen een genie dat kan.

Volgens Langan is het vaccinatieplan van de globale elite waarschijnlijk niet om (onmiddellijk) te ruimen, maar om de bevolking geleidelijk te steriliseren om als heersende klasse de superioriteit te behouden over de dumbed-down massa's.

“Een massale uitsterving van mensen zou traumatisch zijn en een bedreiging vormen voor de status-quo. Als de menselijke bevolking instort en de volgt, zal de elite niets hebben, geen aangeboren superioriteit of aanpassingsvermogen dat hen zou kunnen beschermen en dat tot hun overleving zou kunnen leiden. Vandaar dat zij de voorkeur geven aan massale sterilisatie en een langzamere (maar nog steeds snelle) bevolkingsafname”, legt Langan uit.

“In plaats van de mensheid op te waarderen, degraderen ze haar, vertrouwend op een combinatie van publieke onwetendheid, misplaatst vertrouwen en doodlopende ideeën en ën zoals atheïsme, materialisme, communisme, multiculturalisme en gedwongen etnische ‘diversificatie', tiranniek ‘globaal bestuur' om de mensheid te dwingen  tot naleving”, schrijft Langan.

Langan concludeert dat ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Question Mark Face Mask Globe  - geralt / Pixabay

4 piloten British Airways in korte tijd overleden: is er een link met de prik?

Klimaathoax: Zwitserland verwerpt in referendum de klimaatagenda, vooral dankzij jongeren