in ,

Klimaathoax: Zwitserland verwerpt in referendum de klimaatagenda, vooral dankzij jongeren

klimaat

Een voor vriend en vijand onverwachte ontwikkeling: de Zwitserse bevolking heeft in een referendum de CO2-klimaatverandering agenda verworpen.

Grootste verrassing is dat het vooral de jongere generatie is (18-34 jaar oud) die NEE zegt tegen deze ook in Nederland dwingend opgelegde communistische agenda.

De belangrijkste reden is dat de Zwitserse jongeren klaarblijkelijk wel hun hersenen zijn blijven gebruiken en naar de feiten kijken, niet willen dat alle macht in handen komt van een kleine clubje globalisten, en inzien dat deze valse klimaatdoelstellingen voorgoed een einde zullen maken aan hun vrijheid en een fors deel van hun welvaart.

De drie onderdelen van de klimaatbeschermingswet – CO2, pesticiden, drinkwater -, die waren bedoeld om te voldoen aan het wetenschappelijk zeer omstreden klimaatakkoord van Parijs, werden allemaal verworpen. 60% tot 70% van de jonge generatie stemde tegen extra heffingen op benzine en vliegreizen.

Tegenstanders wezen er tijdens de campagne op dat Zwitserland slechts verantwoordelijk is voor 0,1% van de wereldwijde emissie van CO2, dat de regering in 2030 wil hebben teruggedrongen naar het niveau van 1990.

61% stemde tegen een wet waarmee kunstmatige pesticiden illegaal zouden worden gemaakt. Eenzelfde percentage verwees het voornemen om enkel nog subsidies aan boeren te geven die geen chemische middelen meer gebruiken, naar de prullenbak.

Jongeren schrikken terug voor grote offers die worden geëist

Volgens de Zwitserse journalist Mathieu von Rohr geeft de uitslag (51% tegen, 49% voor) goed weer wat het grote probleem is met de internationale ‘groene’ of ‘duurzame’ agenda: het is weliswaar hip om ‘voor het klimaat’ te zijn (wat dat dan ook moge betekenen), maar iets heel anders om daar persoonlijk grote offers voor te moeten brengen (zeker als je ziet dat de elite die deze offers van jou afdwingt, zichzelf uitzondert van zijn eigen dictatoriale regels – precies zoals in de Sovjet Unie gebeurde).

Nul emissies hebben geen enkele zin; Historisch laag niveau CO2 in atmosfeer

Wetenschappelijk en klimatologisch is in tal van onafhankelijke onderzoek allang bewezen dat menselijke CO2 uitstoot niet verantwoordelijk is voor de zogenaamde, in realiteit niet bestaande extra ‘opwarming’ van de aarde. De statistieken die dit moesten ‘bewijzen’, en waar ook Nederland zijn tientallen miljarden euro’s kostende klimaatbeleid op baseert, zijn bewezen frauduleus gebleken.

Maar zelfs als je deze valse agenda wèl klakkeloos aanneemt, dan nog heeft het geen enkel effect zolang China niet meedoet. Als het de EU al zou gaan lukken om in 2030 naar NUL CO2 emissies te gaan, dan nog zal dat op wereldschaal nauwelijks een deukje in een pakje boter slaan.

Wat er wèl gebeurt als het Westen dit onzalige beleid voortzet is dat de wereldeconomie instort, en daarmee ook de landbouw en voedselvoorziening. De gevolgen: massa’s hongerdoden en daardoor een flinke vermindering van de wereldbevolking, precies waar eugenisten zoals Bill Gates al zo lang openlijk op uit zijn.

Op geologische tijdschaal bevat onze atmosfeer overigens nog altijd een bijna historisch laag niveau CO2. In de prehistorie bedroeg het CO2 niveau ongeveer 7000 ppm, waarna er een dalende trend werd ingezet. Met ongeveer 450 ppm ligt dat niveau nu maar nèt boven de 300 ppm, het absolute minimum dat noodzakelijk is om het leven op aarde in stand te houden.

Plannen om CO2 aan de atmosfeer te onttrekken komen daarom neer op het opzettelijk in gevaar brengen van …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
profeet klaus schwab great 11zon

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin agenda van de globale elite

pixabay zwanger 02 480x300 1

Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd