in

Solar radiation management: Waar is onze zon?

Was het je wel eens opgevallen dat we in Nederland nog maar zo weinig echt blauwe luchten hebben? Of blauwe luchten met witte of grijze stapelwolken? Wat herinner jij je nog van de luchten in je jeugd? Waren die net zo vaak bewolkt en bedekt met een wirwar van witte/zwarte uitdijende vliegtuigstrepen zoals de laatste 20 jaar het geval is in Nederland en de rest van ?

Herinner jij je nog zomers/winters met dagen lang alleen maar blauwe luchten? Ik herinner me dat wel, maar ik ben opgegroeid in de 70-er en 80-er jaren. Feit is in ieder geval, dat Zwitserland in het verleden beroemd was vanwege haar diep blauwe luchten. Astmapatiënten gingen naar Davos voor de schone lucht, maar die tijd is voorbij.

rotterdam-2mei2016

, 2 mei 2016

Wat is klimaat-engineering/klimaatmanipulatie?

Kijk je wel eens naar boven naar hoe de lucht eruit ziet? Opvallend is, dat niet zo veel mensen dat doen…

Ken je die lange vliegtuigstrepen, in de volksmond ook wel chemtrails genoemd en in wetenschappelijke termen “solar radiation management”? Deze strepen dijen uit en vormen een soort wit laken die het zonlicht dimt en weer terugkaatst het heelal in. Dat hebben speciale geo-engineeringwetenschappers uit de V.S. zo bedacht. Volgens hen, zou het global warming tegen gaan.

Er is onderzoek gedaan in de V.S. waar deze chemische sporen uit bestaan en dat blijken aluminium nanodeeltjes te zijn, in combinatie met barium, strontium en andere metalen. In Zwitserland deed professor Ulrike Lohmann onderzoek naar wat er in deze chemtrails zit en zij vond maar liefst 16 verschillende soorten metaaldeeltjes.

Solar radiation management wordt ook regelmatig toegepast in combinatie met een andere technologie h.a.a.r.p. genaamd. Bij h.a.a.r.p. wordt de ionosfeer gemanipuleerd om zodoende het weer te manipuleren. (droogte, hitte, onweer, orkaan, hagel, golvende wolkenluchten, dikke aanééngesloten wolkenvelden met rechte hoeken) Er is zodoende sprake van weermanipulatie/weerscontrole.

H.a.a.r.p. = High frequency Active Auroral Research Program

Ook bóven de wolkenvelden

Het verraderlijke is, dat er ook bóven de wolkenvelden wordt gechemtraild. (daar zijn vele foto’s en filmpjes van) Dus denk je bij jezelf:”Nou, dat valt volgens mij nog wel mee met die chemtrails, want ik zie al dagen alleen maar een lichtgrijs wolkendek boven mijn hoofd”…Dan is er een grote kans dat er bóven dat wolkendek van alles gebeurt.

beeldenzeggenmeer-zandvoort

Gerrit Hiemstra, NOS Weer

Je zult misschien denken: “Waar gaat dit in hemelsnaam over? Wat een bizar verhaal, dit kan toch niet waar zijn?” Of misschien denk je, dat ik daar financieel gewin uithaal of dat ik er belang bij heb mensen aan te jagen. Maar nee… Ik wil mensen alleen maar op de hoogte stellen van het feit, dat er boven onze hoofden dingen gaande zijn, waarvan geen overheid ons iets laat weten, terwijl die grote invloed hebben op onze gezondheid en ons eco-systeem. In 2010 hield drs. Coen Vermeeren, hoofddocent lucht -en ruimtevaarttechnologie in Delft, al een lezing over solar radiation management.

Waarom doet “men” dit?

Achter deze weermanipulatieprogramma’s zitten meerdere politieke agenda’s. Wil je daar meer over te weten komen, zoek dan op de naam Alexandra May Hunter. Zij deed als milieuadvocate jaren lang onderzoek hiernaar. Je kunt ook “Het verhaal over geoengineering” lezen.

Andere namen van specialisten op dit gebied zijn: Desirée Röver, Allan Buckman, Francis Mangels, J.Marvin Herndon, Jasper Kirby, Dr. Lenny Thyme, Rosalind Peterson, Kristen Meghan, Dane Wigington, Michael J. Murphy, Terry Lawton, Patrick Roddie en Josefina Fraile.

Wie zitten er achter?

Het antwoord op deze vraag moet natuurlijk eigenlijk geheim blijven. Maar bekend is inmiddels, dat er vele organisaties en personen bij betrokken zijn. In ieder geval is het zo dat deze weerprogramma’s alleen gestopt kunnen worden als dit bij de Verenigde Naties besproken gaat worden. Van daaruit zou men opdracht moeten geven te stoppen. Ook het IPCC is mede op de hoogte van solar radiation management.

Bekend is ook geworden dat de militaire luchtvaart en de burgerluchtvaart betrokken zijn bij deze weermanipulatie operaties.

Waarom is het zo belangrijk dat burgers meer over dit onderwerp te weten komen?

Omdat het dimmen/blokkeren van ons zonlicht serieuze gevolgen heeft voor alle leven op aarde inclusief onszelf. Dat klinkt serieus en dat is het ook eigenlijk best wel…

Een mens heeft voldoende zonlicht nodig, maar ook een dier, een plant of een boom. (denk aan fotosynthese en vitamine D3) Uitgerekend is, dat we wereldwijd zo ongeveer 20% minder zonlicht krijgen op aarde door deze solar radiation managementprogramma’s. Veel mensen hebben last van vitamine D3 gebrek, moeheid, zonder dat ze weten, dat dat een gevolg zou kunnen zijn van te weinig zonlicht.

Bovendien kunnen nanoaluminiumdeeltjes bij inademing schade aanrichten in de hersenen. Ziektes zoals Alzheimer, Parkinson, Autisme en ALS kunnen daaruit voortkomen. En het aantal mensen met degeneratieve ziektes, zoals ze genoemd worden, zijn wereldwijd opvallend aan het stijgen. Is dat toeval? Dr. Christopher Exley kan daar meer over vertellen. Volgens hem leven we in de zogenaamde aluminium-eeuw.

Zelfs onze bijen raken de weg kwijt door de aluminium omdat ze alzheimer krijgen en sterven uiteindelijk. Bijensterfte wordt mede veroorzaakt door aluminium. Voor bomen geldt hetzelfde: Als de aluminium via regen bij de wortels van de boom komt, is dat heel schadelijk en kan de boom het loodje leggen. Lees “Het verhaal van geoengineering”.

En dat komt niet alleen door de aluminium, dat komt ook doordat klimaat-engineering onze ozonlaag zodanig aantast, dat de UV-straling die we ontvangen op aarde schadelijk is voor de bomen en planten. (er zijn UVstraling-metingen gedaan in de V.S.) En dat is een zeer zorgelijke ontwikkeling, want wat moeten mensen op aarde zonder bomen? Ze zijn onze zuurstofvoorziening. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de lijst met 16 andere metalen die er gevonden zijn in de van de burgerluchtvaart op vliegveld Zürich.

Wat kan je doen?

  1. Vraag eens aan anderen of ze wel eens naar de lucht kijken en wat ze dan zien.
  2. Steun en teken het burgerinitiatief op petities.nl/stop-chemtrails-nu.
  3. Maak af en toe eens een foto/filmpje van chemtrails/h.a.a.r.p.-luchten en stuur die op naar onze TV-weermensen bijv. of politici.
  4. Ga eens naar de site worldview.earthdata.nasa.gov. Daarop kun je 24 uur dag de ongecensureerde (althans dat hopen we maar) satellietbeelden zien van het luchtruim over de hele aardbol. Patrick Roddie (facebook) is expert op dit gebied.
  5. Bekijk één van de documentaires die er zijn over dit onderwerp zoals: “Why in the world are they spraying?“,”Bye bye, blue sky“, “Chemtrails, the secret war“, “Aerosol crimes” of “Overcast
  6. Lees “Het verhaal van geoengineering“.
  7. Kijk op algemene informatiesites: globalskywatch.com, wijwordenwakker.org (type in Geoengineering), Geoengineeringwatch.org, byebyebleusky.com, overcast-the-movie.com, langleveeuropa.nl, earth-matters.nl, wanttoknow.nl, knowledgematters.eu,

En vooral: Houd moed en spread the word!

NB: Dank voor de inzending van deze gastblog.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn er aanwijzingen voor moord op Donald Trump?

Nieuwsuur: ‘Contant geld verdwijnt uit de samenleving’