in , , , ,

Staatssecretaris Mona Keizer legt openlijk verband tussen 5G en crowd control uit

Staatssecretaris Mona Keizer legt tijdens het debat over 5G een duidelijk verband tussen 5G en crowd control. Een zeer geavanceerd elektromagnetisch mind control wapen dat als noodzaak voor 5G openlijk in de tweede kamer belicht wordt.

5G biedt veel meer mogelijkheden dan de meeste mensen tot nu toe voor mogelijk houden. Daaronder zijn opties die direct toepasbaar zijn en uitermate verontrustend. De technieken hiervoor zijn uitgebreid getest en liggen te popelen om gebruikt te worden op gebruik door overheden en bedrijven.

Mona Keijzer (staatssecretaris EZK) over 5G en de inzet van crowd control

Volgens Dr Horton gaat Crowd control vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten. Ze zegt dat het bijvoorbeeld mogelijk is om met door de huid opgenomen nano chips (die onder meer in chemtrails zitten) in combinatie met 5G mensen precies te laten doen en zelfs te laten denken wat er in geprogrammeerd wordt. Dr Horton legt uit waarom 5G een bedekt wapensysteem is dat zelfs dodelijk kan zijn.

[Voor Nederlandse ondertiteling: Klik op instellingen, vertalingen, automatisch vertalen en dan Nederlands]

Volgens Horton is er al meer dan 100 jaar onderzoek aan besteed om een mens compleet te en lukt dat prima vandaag de dag. Het wordt volgens de doctor heimelijk toegepast. Mensen met implantaten krijgen dan een netwerk op het lichaam aangelegd, een body area network (BAN).

Hiermee kunnen willekeurige mensen niet alleen pijn toegediend krijgen, maar ook volledig bestuurd worden. Dat kan levenslang omdat deze chips in het menselijk lichaam zitten. Nanonetwerken zijn onder de huid geïnstalleerd.

Met dit elektromagnetische wapen kun je mensen in hun huis aanvallen vanaf grote afstand zonder een enkel spoor achter te laten. Mensen kunnen op deze manier allerlei ernstige chronische of dodelijke ziekten oplopen en langzamer of sneller sterven. In de volgende video gaat ze er meer in detail op in.

In het boek ‘Global brainchip and mesogens’ van Dr. Hildegarde Staninger vind je nog meer info over dit onderwerp.

[Voor Nederlandse ondertiteling: Klik op instellingen, vertalingen, automatisch vertalen en dan Nederlands]

Dr Katherine Horton is in Oxford opgeleid als deeltjesnatuurkundige en systeemanalist. Ze behaalde een Master of Physics en een doctoraat in .

Als natuurkundige werkte ze bij het Duitse Electronsynchrotron DESY in Hamburg, bij at in Geneve werkte ze aan de Large Hadron Collider. Nucleaire fysica en deeltjesfysica doceerde ze aan het Hertford College, University of Oxford.

Als wetenschapper heeft ze ook tegenwerking ondervonden, deze zijn nauwgezet gedocumenteerd en terug te vinden op deze site. Via deze link vind je nog meer info over haar.

De introductie van 5G is volgens Horton en vele andere wetenschappers dé aanvulling op een controle systeem van de mensheid dat zijn gelijke in onze geschiedenis niet kent.

Hoewel zeer onwenselijk moeten we durven inzien dat 5G niet een nieuwe bedreiging is, maar eerder een kers op de taart. Iedereen in het publieke domein kan weten dat deze technieken al volledig operationeel zijn. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar wat DARPA vrij heeft gegeven, welke patenten er zijn, waar de openlijk over is, de lijst is eindeloos en veelal bekend voor de gemiddelde Earth Matters lezer.

Welkom in het tijdperk waarbij het denken van de mens (bijna volledig) is overgenomen…

Hoe weet jij dat jouw gedachten echt van jezelf zijn? Serieus?!

Lees verder bij de bron: Earth Matters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering onervaren en incompetent
1 jaar geleden

Complimenten aan het adres van Dr Katherine Horton. En dan meer dan teleurstellend de ongelooflijk zwakke presentatie door staatssecretaris Mona Keizer waar niemand iets wijzer van wordt en op basis waarvan een Tweede Kamer besluiten moet gaan nemen. Het is in en intriest dat mensen in de politiek geen enkele kennis en ervaring hebben. NIet alleen zijn ze niet ervaren maar hebben ook nog eens een opleiding rechten of geschiedenis wat volledig ontoereikend is om verreikende beslissingen te kunnen nemen zoals het uitfaseren van aardgas en zoals zaken als 5G.

Jeroen
1 jaar geleden

Chemtrails betaan niet.
Slecht artikel

regering incompetent
1 jaar geleden

Mevrouw Keizer gaat volledig voorbij aan de gevaren aan 5G en de bedreiging die 5G betekent voor de mensheid. Want 5G betekent niets minder dan dat alle informatie over alles wordt opgeslagen en tegen mensen wordt gebruikt. Dit gaat zover dat mensen robots worden …
Het begint heel klein onschuldig, maar nu al lopen mensen continu met de smartphone in hun hand. Nog een paar stappen en mensen hebben de smartphone direct gekoppeld aan hun hersens. Zo wordt de mens niet veel meer dan “de borg” in Star Trek en slaaf in een systeem. Autorijden hoeft ook niet meer. Kennis vanuit een centraal systeem wordt toegeleverd. De mens ontmenselijkt. En die stap is minder ver dan wat mevrouw Keizer denkt. Als ze al zover denkt. Dit is niets minder dan wat in de film de matrix wordt getoond.

Deze dame heeft absoluut geen idee waar ze over spreekt. Levensgevaarlijk dat deze dame in de regering op deze plek zit !!!

Gelooft u nog steeds dat Rusland met een BUK-raket de MH17 heeft neergeschoten?

Poepsjieke GL/D66-stemmende Plantagebuurt: bewoners worden gek van lawaai warmtepompen