in

Spaans Intel-team was aan boord Germanwings

12427120804 7529a5761e GermanWings

Was het Spaanse Intel Team dat gespecialiseerd is in cyberterrorisme het echte doel om Germanwings uit te schakelen?

Dat is een vraag die niet alleen op de site vanThe Millennium Report wordt gesteld.

Ook Gerard Arnoux, een Air France kapitein en woordvoerder van het nationale toezichtcomité op de veiligheid van de luchtvaart, die twee dagen na de crash op ‘Le Grande Journal’ verscheen vraagt zich af wat de ware toedracht is en of de officiële lezing wel klopt.

Er is maar weinig media-aandacht gegeven aan de ooggetuigen die een explosie hoorden en rook uit het vliegtuig zagen komen kort voordat het neerstortte. Een helikopterpiloot van de Franse luchtmachtbasis in Orange die op 30 minuten afstand van de plaats van de crash was, zei dat de Franse luchtmacht een aantal bevestigende getuigenverklaringen op dit punt had ontvangen. Hij bevestigde ook dat puin stroomopwaarts werd gevonden van de crash site waarmee hij het feit bevestigde dat het stuk van de romp van het vliegtuig was losgeraakt vóór de impact”.

Een van de belangrijkste gegevens die worden gebruikt om het “zelfmoord-verhaal” te rechtvaardigen is afkomstig van de vermeende CVR opname waarop -zo wordt ons verteld- Lubitz’s ‘ademhaling’ kan worden gehoord. Deze claim is rechtstreeks betwist door Arnoux, die verklaarde dat er drie zaken niet kloppen in het officiële verhaal:

1) Het is niet mogelijk om de ademhaling van de piloot op de CVR horen. Arnoux stelt dat de cockpit van de 1e generatie A320’s zeer luidruchtig zijn, zozeer zelfs dat, tijdens de vlucht, piloten headsets moeten gebruiken om met elkaar te kunnen praten. Het idee dat de CVR Lubitz’ ademhaling kon oppikken met zo veel omgevingsgeluid is niet mogelijk volgens Arnoux.

2) Het officiële verhaal beweert dat de onderzoekers de ‘piep’ hoorden van de knop die Lubitz gebruikte om de afdaling van het vliegtuig in te zetten. Arnoux stelt categorisch dat deze knop geen geluid maakt.

3) Arnoux vraagt ​​zich ook af waarom er geen melding werd gemaakt door onderzoekers van het horen van de luide schelle pieptoon die wordt veroorzaakt door het console van de cockpit deur wanneer de noodtoegangscode is ingevoerd om de cockpit deur te openen. Arnoux erkent dat de noodontgrendelingscode had kunnen zijn overschreven door iemand die in de cockpit handmatig de vergrendelingsknop ingedrukt houdt, maar dit zou het piepen niet hebben verhinderd zodra de code buiten werd ingevoerd. Dit zou de duidelijkste bevestiging zijn geweest dat een van de piloten buitengesloten was. Daar is nog geen melding van gemaakt. In plaats daarvan wordt ons gevraagd om de ingewijde van de CVR op zijn woord te geloven dat iemand “op de deur aan het bonzen was” en riep “open die verdomde deur”. En ook nog met al dat omgevingsgeluid in de cockpit. Zij moeten over zeer goed gehoor beschikken, aldus Arnoux, die zich hardop afvraagt: ‘hebben ze iets te verbergen?’

Dat zou je inderdaad wel gaan denken bij dit zoveelste bizarre vliegtuigongeluk, want met 45 Spaanse intel-medewerkers aan boord die bezig waren met het kraken van een belangrijk ‘geval’ van cyber-spionage waarbij de CIA, de Mossad, de VaticaanseBank, Siemens enCrypto AG betrokken zijn, geeft dat genoeg aanleiding tot nog grotere vermoedens van vals spel. germanwings-crash

 

Gordon Duff van Veterans Today merkt op: deze gebeurtenis geeft ons ook een nieuwe kijk op het neerhalen van PanAm-vlucht 103 boven Lockerbie, in Schotland 1988. In de wereld van faxapparaten had Crypto AG een hardware hack ontwikkeld die een backdoor maakt op alle versleutelde faxcommunicatie, en geeft daarmee niet alleen het wereldwijde banksysteem virtuele controle over hun ‘klanten’ maar ook over bijna alle diplomatieke correspondentie.

Bijna een half dozijn door onderzoeksjournalistiek verkregen ‘lijnen’ die naar Flight 103 lopen, leiden ook naar Crypto AG projecten. Ons wordt vandaag verteld dat Crypto AG beveiligingsprotocollen heeft ontwikkeld die melding maken van alle gecodeerde berichten via een ingebouwd hacksysteem om deze direct te verzenden naar de Mossad voor evaluatie en waardebepaling.

Het internet staat al jaren vol met verhalen over Crypto AG en Siemens. De meeste zijn “cover-ups” en bedrog en leiden de aandacht af van hun echte taken: het manipuleren van het Federal Reserve System en het bijstaan van de Rand Corporation om verkiezingen te manipuleren. We hebben het over Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en zelfs Israël, niet Iran of Nigeria.

Crypto AG wordt afgeschermd door een sluier van leugens. Google ze maar. Zie wie er over hen schrijft. Je zult merken dat ze over zichzelf schrijven, met behulp van de gebruikelijke verdachten als hun ‘aangestuurde’ aanklagers.

Gordon Duff: dit zijn de werkelijke kwesties die aan de orde zijn:

  • Er was een speciaal intel-team aan boord, gespecialiseerd in cyber-terrorisme; zij waren het doel (gedeeltelijk bevestigd)
  • Dit Spaanse team was betrokken bij een onderzoek naar het Zwitserse bedrijf Crypto AG (sterk bevestigd)
  • Crypto AG is een Mossad-front    (sterk bevestigd)

We hebben hier weer te maken met een ander geval van superstaat terrorisme. De joden hebben het niet gedaan, het was niet de NSA of de Illuminati. Zoals het er nu naar uitziet, wijzen de vingers naar de banken. Maar dan, wie zijn de banken? Hoe werkt hun mechanisme van de macht?

Ik denk dat wij het antwoord hebben, zeker Crypto AG en hun partners, niet alleen Siemens is een goed aanknopingspunt. Degenen die toegang hebben tot, controle hebben over, en gebruik van gevoelige gegevens van wereldwijde financiële en diplomatieke communicatie, zijn een grotere bedreiging dan een normale terreurgroep.

Ze denken ‘niets’ bij het neerhalen van lijnvliegtuigen om zich te verdedigen. Ze voeren oorlog en sponsoren staatsterrorisme als een dagelijkse vanzelfsprekendheid… 150 levens betekent niets voor hen.

Het wordt echt hoog tijd dat die terroristische criminelen gestopt worden!

Lees verder via Irma Schiffers schrijft… (Dutch/English).

video is verwijderd

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault

De Geheime Bailout: Hoe Ierland recentelijk Duitsland redde

2162005037 c8147fa035 dna test

DNA-test voor alle zwangere vrouwen nabij