in , ,

Stemfraude: ook waren er ruim 11.000 ‘spookstemmen’

stemfraude1

Ook waren er ruim 11.000 ‘spookstemmen’, het verschil tussen per post verstuurde stempassen en de stembiljetten die in de stembussen zijn beland.

Hoe moeten we dit dan toch opvatten? Letterlijk? In dat geval is er sprake van MASSIEVE stemfraude. Want er waren rond de 13 miljoen stemgerechtigden, waarvan 18% naar verluidt (kuch kuch) niet is komen opdagen, maar er zijn 13 miljoen + 11.000 stembiljetten TEVEEL aangetroffen in de stembussen?? In dat geval is er sprake van 18% spookstemmen op een totaal van rond de 13 miljoen (zijnde 2 miljoen 340 duizend spookstemmen), en niet 11.000.

Maar goed. Er zijn 3 soorten stemfraude te onderscheiden. Die van kiezers persoonlijk via stemmenronselen, die van stemburo’s en die van de uiteindelijke “bevoegde autoriteit”, de kiesraad. Over deze 3 vormen van fraude het volgende:

1) Stemmen ronselen. Ooit kwam een mij bekende CDA’er, een laten we zeggen ‘centrale figuur’ in het dorpsleven, bij mij persoonlijk bedelen om mijn stemkaart en een volmacht. Daarbij vertelde hij me dat hij tijdens iedere verkiezingen stemmen opkocht van degenen die stemmen verkochten, voor het merendeel junkies en alcoholici. Daarvan zijn er maar weinig in dit dorp, maar toch zou dat zo’n 20 tot 30 extra stemmen kunnen opleveren. Voor een paar pilsjes of 10 euro , riep hij blij, verzamelde hij extra stemmen voor God en Vaderland. Toen ik hem zei dat zijn akties strafbaar waren keek hij echt heel raar op – dat wist of begreep hij niet. Ik had uiteraard het hart niet om de man aan te geven, wetende wat de gevolgen voor hem persoonlijk zouden zijn. Maar hij was natuurlijk niet de enige stemmenronselaar in de gemeente. Ik kreeg de indruk dat dit een volstrekt normale gang van zaken was. Hoeveel stemmen worden er op deze manier door de verschillende partijen geronseld? Veel, neem ik zomaar aan, afhankelijk van het fanatisme van de partijgenoten. Kun je dit bewijzen? ECHT NIET. De verkopers van deze stemmen zijn zelf strafbaar meen ik en hebben hun winst binnen. Die zullen daar dus niet over gaan piepen. De opkopers houden uiteraard hun bakkes stijf dicht. Hoe wil je dan het ronselen bewijzen? Dat kan helemaal niet!

Stel nou dat je als bevolkingsgroep zowat het alleenrecht hebt op distributie van door de grote bonzen geïmporteerde dope. Dan ken je alle junkies van de stad. Die lui verkopen hun moeder voor een tientje dus van het gegeven dat stemmen winst kunnen opleveren worden ze heel blij, en zullen achteraf niet gaan mekkeren. Kun je dan als gemeente of kiesraad met droge ogen beweren dat en géén stemmen zijn geronseld in een bepaalde wijk? Nee dat kun je zeer zeker niet. Het enige wat je kunt stellen is dat ronselen, ook op hele grote schaal, vrijwel niet aan te tonen valt. Of je moet toevallig, in je gruwelijke naïviteit, tegen de verkeerde aanlopen, zoals de arme man in bovenstaand geval bijna overkwam. En dan nog zou het mijn woord tegen het zijne zijn, áls ik heb aangegeven had. En dan zijn er nog al die bejaardentehuizen en verpleeghuizen. Ook de meest onaanspreekbare figuren zijn stemgerechtigd. Het is echt een makkie om daar stemmen te verzamelen. In dit dorp wellicht zo’n 20 extra, maar het is dan ook een heel klein dorpje – binnen de hele gemeente kun je op die manier duizenden stemmen ronselen. Stemmen ronselen kun je tegengaan door het stemmen bij volmacht AF TE SCHAFFEN.

2) Stemfraude via stemburo’s. Daar zijn de mogelijkheden legio. Stemburo’s maken deel uit van het partijkartel; als de eindverantwoordelijke – een ambtenaar van de gemeente dus een employee van het kartel – corrupt is dan is fraude niet na te trekken. Een stemmenteller of beter nog de voorzitter ism corrupte onderlingen kan stembiljetten kapen en toevoegen in een onbewaakt moment (ballot stuffing), kan foutief tellen (oh sorry foutje neem me niet kwalijk) of voorkeursstemmen over het hoofd zien, of bepaalde types die met massa’s volmachten aan komen draven niet checken op de aangeleverde ID-bewijzen. Of stapeltjes biljetten verdonkeremanen. Of nog veel meer. Degeen die het Proces Verbaal invult kan spookstemmen ‘vergeten’ te melden (meer stembiljetten dan kiesgerechtigden), kan opgaven doen die totaal niet stroken met de werkelijkheid.

In dat geval staan ook de eerlijke stemmentellers machteloos. Want iedereen telt maar een gedeelte, alleen de eindverantwoordelijke heeft het overzicht. Is dit soort fraude na te trekken? Soms wel en soms niet, afhankelijk van de oplettendheid van de stemmentellers en eventueel aanwezig publiek. Maar als de eindverantwoordelijke corrupt is, valt er weinig aan te doen, al helemaal niet als de kiesraad meewerkt.

3) Fraude via de kiesraad, in samenwerking met de kots kots verbindende media en precies 1 peilingburo (Ipsos), aan wie wel heel veel, om niet te zeggen zeer verdacht veel autoriteit is overgedragen. De kiesraad kan de opkomst zwaar overdrijven. De kiesraad kan de tekenen van overduidelijke fraude verdoezelen. De kiesraad kan in feite van de verkiezingen een Maurice-de-Hond poll maken. Kun je dat bewijzen met een hertelling van stemmen? Alleen gedeeltelijk. Want met het hertellen van stemmen ben je er nog niet. Die hoeveelheid stembiljetten moet MINDER zijn dan het aantal kiesgerechtigden per gemeente. Maar hoeveel minder? De totale opkomst is een gemiddelde, en zegt niets over de opkomst per gemeente, die behoorlijk kan afwijken van dat gemiddelde. Als er met de totale opkomst gefraudeerd is, dan is fraude niet meer te bewijzen. Je kunt het wel tegengaan door per kieskring te tellen, dwz mensen naar precies dát stemburo te verwijzen dat het dichtst in de buurt ligt. Maar ja, dat hoeft tegenwoordig niet meer heh, want je mag ‘overal in je gemeente gaan stemmen’, dus op en top bona fide stemburo’s (en die zijn er genoeg hoor!) hebben dan geen overzicht meer en kunnen spookstemvermoedens niet meer hard maken. Die regel van “stemmen waar je wil” zou onmiddellijk moeten worden afgeschaft!

De kiesraad dient waarschijnlijk per kiesgerechtigde een stembiljet aan de gemeente te verstrekken. Die hoeveelheid stembiljetten is cruciaal. Immers, wie in de gelegenheid is die biljetten te kapen kan niet meer betrapt worden op fraude. Hoeveel stembiljetten zijn er gekaapt? Nogal wat, dunkt me, als er ineens vrij idiote tekorten optreden, en een idioot hoge opkomst wordt gemeld. Wie kan stembiljetten kapen? Oh, de kiesraad, om te beginnen. En de gemeente, als dikke tweede. En de stemburo’s als derde. Gelegenheid te over…. En natrekken? Vrijwel onmogelijk, tenzij je bij de drukkerij aanklopt – als die niet ook al volledig gecorrumpteerd is.

Samengevat: stemfraude, mogen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen, is wijdverbreid maar heel, heel erg moeilijk te bewijzen, zeker op de manier waarop het stemproces in NL is georganiseerd, want alle macht berust bij kiesraad en gemeentes, 2 roverheidsinstanties waar ik persoonlijk geen gram vertrouwen in heb.

Is deze ellende tegen te gaan? Jazeker! Met EXITPOLLS! Zelf-georganiseerde, groeps-georganiseerde, nieuwe-media georganiseerde exitpolls bijvoorbeeld. Volgens de VN wijst een afwijking tussen uitslag en exitpoll van meer dan 5% op duidelijke fraude. Daarmee heb je nog niets bewezen natuurlijk (en in geval van een corrupte kiesraad gaat bewijzen niet lukken ook) maar kun je wel je verdenkingen hard maken. Het allergrootste probleem ligt ‘m in de volledige loskoppeling van stemmer en stembiljet. Alleen de stemmer kan aangeven voor welke partij hij/zij heeft gestemd – vanwege dat loskoppelen geeft het hertellen en afchecken bij het bevolkingsregister per gemeente geen enkele zekerheid. Daarom zijn ONAFHANKELIJKE exitpolls zo belangrijk, en daarom is het zo verdacht dat er maar 1 instantie is die openlijk aan exitpolls doet.

Bron via Zaplog

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8346175229 80d7695b0b erdogan

NAVO bondgenoot Erdogan dreigt Europeanen: Jullie zullen niet meer veilig op straat zijn

france

Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam