in , , , ,

Stop met het doordrammen over die vaccins, mensen moeten het niet! Opstanden wereldwijd…

man in black leather jacket walking on road during daytime

Opstanden wereldwijd

Overal waar men probeert vaccins te verplichten, staan de mensen op en komen in opstand.

Dat de media daarvan niets laten zien, zegt heel erg veel.

Diverse ziekenhuizen en andere instanties wereldwijd, namen de mensen aan de top de onbegrijpelijke beslissing ieder personeelslid gevaccineerd moet worden.

Maar mensen pikken het niet, willen het niet en gaan het ook niet doen.

Frankrijk

https://twitter.com/disclosetv/status/1423991418138370048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423991418138370048%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcommonsensetv.nl%2Fstop-met-het-doordrammen-over-die-vaccins-mensen-moeten-het-niet%2F

Gisteren in Colorado.

In de regio van Colorado willen de 3 grootste gezondheidsinstellingen een vaccinatieverplichting instellen. Om te beginnen voor alle zorgmedewerkers.

Vrijwel direct kwamen de mensen in opstand, zo´n 3 weken geleden toen men hoorde wat de plannen waren. De protesten kwamen daarna ieder weekend terug.

Toen kondigde UCHealth aan dat het van werknemers in haar 12 faciliteiten zal eisen dat ze vóór 1 oktober worden gevaccineerd tegen COVID-19 of worden ontslagen, tenzij ze een vrijstelling krijgen op religieuze of medische gronden.

Het is onbeschrijflijk. Onbeschrijflijk omdat het nooit over onze gezondheid is gegaan. Voor wie dat nog niet duidelijk is…

De rally´s worden gesponsord door Nurses and Healthcare Workers United, een basisorganisatie van medisch personeel die zich verzet tegen de vaccinmandaten.

“Met de aankondiging van drie grote gezondheidsstelsels in de regio die nu verplichte COVID-19-vaccins vereisen, zijn veel gezondheidswerkers bezorgd dat de rechten op medische vrijheid en lichamelijke autonomie worden uitgehold en genegeerd”, zei de groep in een persbericht.

“Als je wordt bedreigd met het verliezen van je baan omdat je niet deelneemt aan een medische procedure waar je niet mee instemt, is dat geen eerbiediging van de autonomie. We zijn pleitbezorgers voor het recht van onze patiënten op autonomie en nu moeten we helaas voor ons eigen recht opkomen.”

Duidelijk. En mensen die zich verdedigen zullen ook op een moment komen dat ze geweld zullen gaan gebruiken.

Wat is nou de reactie van deze idiote “gezondheidsinstellingen”?

“Na meer dan een jaar te hebben gevochten tegen COVID-19, en aangezien de gevaarlijke Delta-variant de dominante soort is geworden in Colorado en elders, is het duidelijk dat tegen deze essentieel is om onze werknemers, onze patiënten en bezoekers te beschermen, ” zei Elizabeth Concordia, president en CEO van UCHealth in een bedrijfsverklaring.

Nonsens en . Alsof ze voor een stel kinderen praten. De pandemie is alleen terug te vinden in de hysterie of omdat men de zaken niet op orde had in bepaalde faciliteiten maar niet in de cijfers. Er was geen pandemie en er is geen pandemie.

Er is maar één iets wat dood en verderf zal gaan zaaien: De vaccins.

En mensen zijn bereid hun baan op te geven als deze instanties blijven aandringen. (bron)

Polen

Niets aan de hand

Als weldenkend mens weet je niet meer waar je het zoeken moet wanneer je dit soort verplichtingen en maatregelen aanschouwt.

Het wordt steeds maar gekker en gekker. Realiteit doet er niet meer toe. Of iets werkt of niet, dat is ook absoluut geen punt van discussie. De bijwerkingen den de  vele DODEN door de vaccins worden gewoonweg verzwegen. Die prik moet in jong en oud.

In 2019 zou dit ook een ondenkbaar fenomeen zijn waarvan vrijwel ieder persoon schande zou spreken.

En dat zou het nog moeten zijn. Dit is geen fascisme. Dit is extreem fascisme. 

Geen baas over je eigen lijf?
Een experimenteel vaccin in mijn lichaam?
Met dwang, anders wordt je buitengesloten?

De mensen zouden korte metten maken met de gevaarlijke gekken die achter dit soort plannen zitten.

Maar diezelfde mensen die zullen zich nu tegen u gaan keren.

De overheden hebben het slim aangepakt. Eerst dreigen met de dood. Het “killervirus”.

Dan de maatregelen en de mondkapjes. Vooral bedoeld om dagelijks, samen met de media en de , te proberen u bewust te maken dat er inderdaad een killervirus rond waait. Denk de maatregelen maar eens weg. Het is nou niet bepaald een tijd waar vrienden en familie met bosjes dood neervallen. Nee, er is eigenlijk helemaal niets aan de hand.

Brandweermannen in Frankrijk protesteren mee

Het gaat ze niet lukken

Men had verwacht dat het grootste gedeelte wel overstag zou gaan. Maar het gaat ze niet lukken. Sterker nog: Ze hebben hun hand zo overspeeld en maken zichzelf zo belachelijk dat vrijwel iedereen die nog niet gevaccineerd is dat tegen geen enkele prijs zal doen. Wat je nu kwijtraakt als consequentie is onrechtvaardig. Nu komt het moment dat een ieder zijn rug recht moet houden en vertrouwen hebben dat de en het Goede winnen.

Wat je nu kwijtraakt, krijg je dubbel en dwars terug. Waar je nooit vanaf komt is dat levensgevaarlijke goedje dat in die spuit zit.

We hebben ook een groeiende groep die enorm veel spijt heeft van het nemen van een vaccin en dus wordt de groep die vinden dat de vaccins in de achtersten van de politici gestoken kunnen worden, alleen maar groter en groter.. Want in tegenstelling tot corona, zien de mensen wel gevaccineerden kampen met heel veel problemen of ze hebben er zelf last van. En dat wordt nog veel en veel erger.

We spreken hier onterecht over vaccins. Deze gentherapie is alles behalve een vaccin. Toch wordt het woord vaccin massaal gebruikt in deze situatie.

Protesten Polen. Waar is het einde van de rij mensen?

….

Lees verder bij de bron: CommonSenseTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer volledig ingeënte bewoners verzorgingstehuis in Nijmegen besmet en overleden, bestuur ‘geschrokken’

Besmette gevaccineerden houden ‘gewoon’ toegang tot openbare gelegenheden