in , ,

Vaccins toch niet ‘het geschenk van god’? Pfizer voegt medicijn tegen hartaanval toe aan COVID-vaccins voor kinderen

6719424

Een nieuw vrijgegeven document laat zien dat drugsgigant Pfizer een geheim medicijn tegen een hartaanval heeft toegevoegd aan de kinderversie van zijn Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin.

Het adviescomité van de Food and Drug Administration (FDA) dat met 17-0 stemde om de prikken voor kinderen vanaf vijf jaar goed te keuren, kreeg bericht dat de formulering van het medicijn voor kinderen tromethamine (Tris) bevat, een chemische stof die de zuurgraad van het bloed vermindert en mensen stabiliseert die een hartaanval hebben gehad.

“Elke dosis van deze formulering bevat 10 ?g (microgram) van een nucleoside-gemodificeerd boodschapper-RNA (mRNA) dat codeert voor het virale spike (S)-glycoproteïne van SARS-CoV-2 dat is geformuleerd in lipidedeeltjes en wordt geleverd als een bevroren suspensie in flacons met meerdere doses”, legt de pagina “vaccinformulering” van het document uit.

“Om een ​​vaccin te bieden met een verbeterd stabiliteitsprofiel, gebruikt het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin voor gebruik bij kinderen van 5-11 jaar tromethamine (Tris) als buffer in plaats van de fosfaatgebufferde zoutoplossing (PBS) zoals gebruikt in de vorige formulering en exclusief natriumchloride en kaliumchloride.”

Deze “nieuwe formulering”, luidt het document verder, moet worden bewaard bij een andere temperatuur dan de volwassen versie van de injectie.

Zonder ook maar een seconde na te denken over deze verandering van ingrediënt, verleende de FDA een noodtoestemming (EUA) om dit nieuwe medicijn toe te dienen aan kinderen vanaf vijf jaar.

Dit FDA-briefingdocument was getiteld “EUA-wijzigingsverzoek voor Pfizer COVID-19-vaccin voor gebruik bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar” en werd voorafgaand aan de stemming aan de adviescommissie gegeven.

FDA moet worden stopgezet en ontbonden

Nu willen velen weten waarom Pfizer de behoefte voelde om PBS te vervangen door Tris in de kinderversie van zijn Fauci Griep-prik. Weet het bedrijf dat zonder dit, “volledig gevaccineerde” kinderen waarschijnlijk zichtbare hartaanvallen zullen krijgen? Wordt Tris toegevoegd aan de injectieflacons van deze kinderen om te proberen de cardiovasculaire gebeurtenissen die ze veroorzaken te verdoezelen, of op zijn minst te minimaliseren? Waarom wordt hierover niets gerapporteerd door de reguliere media?

Er zijn veel vragen zonder antwoorden. En aangezien er in de eerste plaats zo weinig mensen vragen stellen, zullen er misschien nooit antwoorden worden gegeven, tenzij de mensen ze beginnen te eisen.

De FDA beweert dat het een “grondige en transparante evaluatie van de gegevens” heeft uitgevoerd, maar hoe kan dit als de hele-formule onder het mom van duisternis is veranderd?

Volgens The Exposé is er “overweldigend bewijs tegen de veiligheid van het vaccin en nu had een wijziging in de formule die in klinische onderzoeken werd gebruikt nooit mogen worden toegestaan.”

Kinderen worden in de eerste plaats niet eens ziek van COVID-19. Dus waarom hebben ze een nutteloos en gevaarlijk vaccin nodig dat verborgen medicijnen voor hartaanvallen bevat?

Onder de vele bijwerkingen die door Tris worden veroorzaakt, zijn ademhalingsdepressie, lokale irritatie, weefselontsteking, infectie op de injectieplaats, koortsreactie, chemische flebitis, venospasme (aderspasmen), hypervolemie, IV-trombose, extravasatie (met mogelijke necrose en vervelling van weefsels), voorbijgaande dalingen van de bloedglucoseconcentraties, hypoglykemie en levernecrose bij infusie via laaggelegen veneuze navelstrengkatheters.

Deze bijwerkingen zijn veel erger dan een paar COVID-snuifjes, ervan uitgaande dat een kind überhaupt symptomen ontwikkelt (spoiler alert: de meeste kinderen niet).

“Ze veranderen het recept van de injectie de hele tijd, omdat het experimenteel is, voor alle leeftijdsgroepen”, schreef een commentator op de Exposé. “Als niemand juridische stappen kan ondernemen tegen de farmaceutische bedrijven, wat houdt hen dan tegen? Het antwoord zijn wij.”

Een persoon wees erop dat Tris een synthetisch huidverzorgingsadditief is dat als “irriterend” wordt beschouwd.

“Klinkt heerlijk”, grapte die persoon. “Precies wat je wilt dat door je lichaam stroomt, door je hart, longen enzovoort.”

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay cell adem vaccin

“You are no longer you, you are owned”: ‘Nieuwe ontdekking’ toont aan dat menselijke cellen RNA-sequenties in DNA kunnen schrijven

wef cyber attack tlav

Build Back Better: ‘S Werelds grootste scheepsmaatschappij failliet, (hoe lang kunnen ze de show gaande houden?)