in , , , , ,

Besmette gevaccineerden houden ‘gewoon’ toegang tot openbare gelegenheden

ucpm1 uyqqq

Door een gat in de CoronaCheck behouden besmette gevaccineerden gewoon toegang tot openbare gelegenheden…..

Gevaccineerden kunnen het virus wel degelijk oplopen, inclusief de kans dat ze in het ziekenhuis en zelfs op de intensive care belanden….. Er zijn zelfs deskundigen die stellen dat gevaccineerden meer besmettelijk zijn dan niet gevaccineerden die het virus onder de leden hebben…..

De overheidsspotjes over COVID stellen nu dat je je altijd moet laten testen als je bijvoorbeeld naar een feest of restaurant wilt gaan en nee het woord ‘gevaccineerden’ valt niet één keer in die spotjes…… (ofwel ook gevaccineerden moeten zich eerst laten testen….. ha! ha! ha! ha!)

Met de langzaam maar zeker steeds meer aftekenende vaccinatieplicht, immers als je niet gevaccineerd bent kan je straks bijna nergens terecht zonder een test te laten zien die niet ouder mag zijn dan 24 uur, worden niet gevaccineerden in feite gechanteerd…..

Het gaat daarbij niet alleen om een schending van burgerrechten, maar zelfs een ernstige mensenrechtenschending…… (en de figuren die stellen dat de pokkenvaccinatie ook verplicht was, vergeten voor het gemak dat het pokkenvaccin op een veilige en lange termijn werd ontwikkeld en getest, wat verder nog eens aangeeft dat heel veel weigeraars van het Coronavaccin bepaald niet tot de anti-vaxxers behoren, zoals politici en de reguliere media je heel vals keer op keer wel voorkauwen!!)

Dimitri Georganas gaf commentaar op Linkedin n.a.v. een bericht op NU.nl. Georganas spreekt o.a. over een groep A-lijst besmettelijke ziekte, terwijl COVID-19 dat in feite niet is, een fiks aantal artsen en verpleegkundigen hebben hier vorig jaar bezwaar tegen gemaakt*, wat overigens niet wil zeggen dat Georganas ongelijk heeft met wat hij stelt:

 Dimitri Georganas •  Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys 

De passe partout voor besmettelijke gevaccineerden blijft bestaan. Verrassend, want COVID19 is een Groep A besmettelijke ziekte (team Ebola) en dan is het privilege voor besmettelijke gevaccineerden om een Groep A besmettelijke ziekte vrijelijk te verspreiden epidemiologisch niet echt uit te leggen.

Je zou op zijn minst een uitzonderingsbeding voor besmettelijke gevaccineerden verwachten in de Wet Publieke Gezondheid, zodat het privilege voor gevaccineerden om een Groep A besmettelijke ziekte te verspreiden wettelijk goed verankerd is.

De gezonde niet-gevaccineerden kunnen dan zoals gebruikelijk als ziekverdacht worden behandeld en overal van uitgesloten worden, tenzij ze een door henzelf betaalde negatieve test kunnen overhandigen die 24 uur geldig is.

Alleen samen krijgen we Corona er onder.

Nog even samengevat: Een Groep A besmettelijke ziekte verspreiden als besmettelijke gevaccineerde is geen probleem mits je gevaccineerd bent met een vaccin dat transmissie niet tegengaat en als je niet gevaccineerd bent met een vaccin dat transmissie niet tegengaat en geen klachten hebt, moet je een negatieve test overleggen om aan het openbare leven te kunnen deelnemen.

Er is vast een hoogleraar gezondheidsrecht die dit kan uitleggen zodra hij klaar is het met het aanprijzen van verplichte vaccinaties.

(Voor wie wil aanvoeren dat de kans dat gevaccineerden het virus kunnen verspreiden “minder” is want “onderzoek zorgmedewerkers Arizona yadayada”: De thans bekende geschatte relatieve risicoreductie voor verspreiding nu midden in de zomer, ~ 40% en dalend (Israël), zou in een klinische trial niet eens genoeg zijn voor een voorlopige marketing autorisatie.)

———————————-
Hier het bericht van NU.nl waarop Dimitri Georganas de bovenstaande reactie gaf: …

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man in black leather jacket walking on road during daytime

Stop met het doordrammen over die vaccins, mensen moeten het niet! Opstanden wereldwijd…

klimaatverandering

Antarctisch zee-ijsherstel verrast wetenschappers … Klassieke desinformatie techniek van niet vertellen