in , , ,

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

man in black crew neck t-shirt standing beside woman in green and orange dress

Voorstanders van lockdowns blijven beweren dat ze levens redden, terwijl onderzoeken keer op keer aantonen dat dat niet het geval is. In landen waar strenge lockdowns van kracht zijn, ligt het aantal coronadoden per miljoen niet beduidend lager.

Sterker nog: en Groot-Brittannië, waar herhaaldelijk lockdowns zijn ingesteld, behoren tot de landen waar de sterfte het hoogst is.

Het jongste onderzoek dat de argumenten van de voorstanders onderuit haalt, is eerder deze maand verschenen in het European Journal of Clinical Investigation.

Wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar het effect van de coronamaatregelen in 10 verschillende landen, waaronder ook Nederland. Wat blijkt? Qua effect is er nauwelijks verschil tussen lockdowns en vrijwillige maatregelen. En: hoe strenger de lockdown, hoe slechter de uitkomst.

Het onderzoeksteam, waar ook John Ioannidis deel van uitmaakte, vergeleek de -aanpak van Engeland, Frankrijk, , Iran, Italië, Nederland, en de – landen die lockdowns instelden en winkels sloten – met die van Zuid-Korea en , waar geen lockdown van kracht was.

Verwoestende impact

De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

The Great Reset I Gelukkig hoeven we zelf niet meer te denken, dat wordt voor ons gedaan

eu leger

De volgende stap is het leger op straat