in

Thuisbezorgd bedondert de boel: verwijderd negatieve recensies en geeft geld terug

Een negatieve recensie, geen enkel hotel of restaurant is er blij mee. Het kan immers grote gevolgen hebben voor de klandizie.

Op Thuisbezorgd.nl, de grootste site voor bezorgmaaltijden in , hebben ze daar wat op gevonden: als de recensent zijn tekst verwijdert, krijgt hij zijn terug.

Vural Polat was de eerste die daarover op Twitter aan de bel trok.

Na een driesterrenrecensie van een sushirestaurant werd hij benaderd door Thuisbezorgd. Hij zou het geld voor de sushi terugkrijgen als hij de review weghaalde. “Een uitzondering”, zei woordvoerder Joris Wilton toen nog in een reactie.

“We doen dat alleen in bepaalde gevallen op verzoek van de klant. Het is voor ons ook belangrijk dat consumenten op recensies kunnen vertrouwen.”

RTL Nieuws plaatste een oproep op en er reageerden tientallen mensen, die hetzelfde hadden meegemaakt. Het was dus bepaald geen uitzondering.

Zo vertelt Matthijs Keller: …..

Lees verder bij de bron: Wel.nl

Photo by www.snack-nieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aantal meldingen besmet voedsel stijgt explosief: is ons eten nog wel veilig?

Media manipulatie: Nieuwsitem migrantenkinderen in kooien gewist en nu zegt VN dat Obama dit deed