in , ,

Trump ‘denkt dat hij weet’ wie er achter 9/11 zat

Illuminati trump murdered sniper card

De Amerikaanse president Donald Trump heeft cryptisch gesuggereerd dat hij weet wie verantwoordelijk is voor de aanslagen van 11 september, maar hij zou de namen niet noemen.

Sprekend tegen ABC’s George Stephanopoulos in de Rozentuin van het Witte Huis dit weekend, verliet de president het onderwerp van de invasie van Irak in 2003 naar de beruchte terroristische aanslagen waarbij bijna 3000 mensen in New York en Washington in 2001 om het leven kwamen.

“Trouwens, Irak heeft het World Trade Center niet neergeslagen”, zei de president.

Het was geen Irak. Het waren andere mensen. En ik denk dat ik weet wie de andere mensen waren.

‘En jij misschien ook,’

 voegde hij eraan toe, naar Stephanopoulos kijkend.

Het is niet duidelijk waar Trump het over had, maar de Saoedisch-geboren militante Osama bin Laden en zijn Al-Qaeda-terroristennetwerk worden algemeen beschouwd als de schuldigen achter de aanslagen – hoewel Bin Laden zelf verschillende keren voor zijn dood alle betrokkenheid ontkende in 2011.

De regering-Bush citeerde de aanslagen van 11 september om Irak binnen te vallen in maart 2003, en beweerde dat het land massavernietigingswapens had die het aan terroristen kon geven.

President Trump bekritiseerde ook de Amerikaanse betrokkenheid in het Midden-Oosten, die hij ‘de ergste beslissing in de geschiedenis van ons land’ noemde die de Amerikaanse biljoenen dollars heeft gekost.Op 11 september 2001 voerden kapers commerciële vliegtuigen en vlogen ze de torens van het World Trade Center in New York City en het Pentagon binnen.

De vierde straal, waarvan gezegd werd dat ze gericht was op het Witte Huis of het Capitool, stortte neer in een veld in Pennsylvania.

Lees verder bij de bron: T USA News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
meteor 1560835011

De aarde beweegt zich naar dezelfde meteoorzwerm die Tunguska-explosie van 1908 veroorzaakte

zwemmen 1560836351

Gezellig recreëren: Zwembad krijgt gezichtsherkenning nadat ‘40 intimiderende jongeren’ zwemmen verpesten