in

Turkije deal totale mislukking: Maandelijks komen weer duizenden migranten aan

2017 11 05 13 45 55.getty zwemvesten20lesbos

‘Vluchtelingen' gaan wel massaal op vakantie naar Turkije – Europese Politie Unie waarschuwt: Wij zijn totaal onvoorbereid voor deze migrantencrisis – WDR: Alle migranten krijgen na half jaar automatisch recht om te blijven

Honderden achtergelaten zwemvesten op het eiland Lesbos. Het aantal migranten dat in Griekenland arriveert is een jaar tijd met 200% gestegen. Bijna niemand wordt teruggestuurd. En daar hebben de Turken dan € 6 miljard voor gekregen.

Het vluchtelingen/immigratiebeleid van het kersverse Rutte-III is erop gericht om met de thuislanden van de migranten vergelijkbare overeenkomsten te sluiten als in 2015 met Turkije werd gedaan. Daarmee impliceert het -CDA-D66- kabinet dat het de massa immigratie wil beteugelen, maar als we naar de resultaten van de oorspronkelijke deal met Turkije kijken, zal daar helemaal niets van terecht komen. Tot nu toe werden er vanuit Griekenland namelijk in totaal slechts 1360 migranten teruggestuurd, terwijl er in omgekeerde richting maandelijks opnieuw duizenden blijven aankomen.

In juli kwamen er nog ‘maar' 87 migranten per dag in Griekenland aan. Sindsdien is dat aantal gestaag gestegen naar gemiddeld 214 per dag in september en oktober. Alleen al vorige maand arriveerden er zo'n 4000 migranten op de Griekse eilanden. Vooral op de eilanden Lesbos en Chios wordt de situatie in en rond de overvolle opvangkampen als ‘slecht tot zeer slecht' omschreven.

maakt geen enkel werk van terugsturen

De Griekse minister van Migratiebeleid Yiannis Mouzalas wil dat er meer migranten worden teruggestuurd, maar sinds de Turkijedeal komt daar dus nauwelijks iets van terecht. De EU maakt er gewoon geen prioriteit van, om het heel voorzichtig uit te drukken. Krasser gesteld kunnen we ook concluderen dat we als bevolking weer en nog steeds massaal worden misleid en voorgelogen over een thema dat voor veel kiezers zo belangrijk is.

Ook in Spanje komen steeds meer ‘vluchtelingen' uit Marokko aan. Het aantal via Libië gereisde migranten in Italië is echter gedaald –dit jaar tot nu toe 110.000, ongeveer 30% minder dan in dezelfde periode vorig jaar- sindsdien er afspraken werden gemaakt met de Libische kustwacht –dat hiervoor extra geld en boten kreeg- om de mensensmokkelschepen van diverse Europese ‘hulp'organisaties voor te zijn bij het onderscheppen van de talloze migrantenbootjes op de Middellandse Zee.

Op vakantie naar Turkije, voor de schijn als vluchteling weer terug

De autoriteiten in Europa doen tevens helemaal niets aan het grote aantal Facebook groepen waar in zowel het Arabisch, Perzisch als Europese talen wordt uitgelegd hoe illegalen het beste van en naar Europa kunnen blijven reizen, en wat ze moeten doen om de instanties te misleiden, er zeker van te zijn dat hier kunnen blijven en een uitkering blijven ontvangen. Op deze wijze vieren duizenden ‘vluchtelingen' op kosten van de Europese belastingbetaler vakantie in Turkije en Griekenland (!), en keren daarna voor de schijn als ‘vluchteling' weer terug.

Enkele dagen geleden bleek dat in de verblijfplaats van minstens 30.000 migranten –en volgens sommige schattingen zelfs een half miljoen- onbekend is. Groot Brittannië is zelfs 56.000 afgewezen ‘kwijt' geraakt, inclusief meer dan 700 bekende criminelen. De kans is aanzienlijk dat duizenden van hen op dit moment op een Turks of Grieks strand liggen te zonnebaden.

De Duitse publiek zender WDR verkondigt in het Arabisch en Perzisch dat alle migranten na een half jaar automatisch het recht krijgen om te blijven en daarvoor al het geld krijgen dat ze nodig hebben.

Europese Politie Unie waarschuwt: wij kunnen migrantencrisis niet aan

Uit een onderzoek van de Europese Politie Unie (EPU) onder agenten in onder andere Nederland, Duitsland, Spanje, Kroatië, Servië en Bulgarije is gebleken dat velen klagen dat ze totaal niet zijn voorbereid op de huidige migrantencrisis. Veel agenten wijzen erop dat grote aantallen illegalen, inclusief als vluchtelingen vermomde terroristen, hier ongezien of ongehinderd kunnen komen en hun gang kunnen blijven gaan.

Agenten lopen extra gevaar op het oplopen van besmettelijke ziekten. 45 Italiaanse agenten kregen TBC dankzij migranten. Ook worden asielzoekers steeds gewelddadiger. Vooral in Duitsland en op de Balkan voelen agenten zich in de steek gelaten door de . Ook in mag de kapot bezuinigde politie bijna niets uitrichten, waardoor het aantal islamitische no-go zones is geëxplodeerd. Sommige Zweedse politici pleiten er daarom voor het leger in te zetten.

Lees ook eens verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7ec5e7ff bb26 11e7 bbe7 02b7b76bf47f

Tweehonderd Catalaanse burgemeesters komen naar Brussel “om de situatie uit te leggen”

Mark Rutte van de Roverheid bew 550x350 351x185

Regering houdt belastingdeals geheim!