in ,

Uitgesmeerd stemmen tijdens verkiezingen: ‘Kans op beïnvloeding’

Waar we normaal gesproken op verkiezingsdag onze stem uitbrengen, gaat dat in 2021 een beetje anders.

Vanwege de kunnen sommigen niet alleen per brief stemmen, er is nu ook besloten dat er op de maandag en dinsdag voor woensdag 17 maart gestemd kan worden voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Dat staat in een toelichting van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK), zo bericht De Telegraaf vanochtend. In de kleinere gemeentes is er op maandag en dinsdag 1 stemlokaal open, in de grotere steden zijn dat er 20.

Het is wel de bedoeling dat alleen kwetsbare groepen gebruik maken van de mogelijkheid om op maandag en dinsdag te stemmen. Voor andere Nederlanders geldt dat zij ‘gewoon’ op 17 maart hun stem uitbrengen.

voor beïnvloeding

Ondertussen maken burgemeesters zich zorgen om de aangepaste verkiezingen. In een brandbrief uiten zij hun zorgen over de uitvoerbaarheid van de verkiezingen. Vooral het stemmen per post ligt onder vuur.

Tijdens de ….

Lees verder bij de bron: WNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mario8282
4 maanden geleden

Naar alle waarschijnlijkheid zal meester demagoog Rutte weer “winnen” zeggen de msm. De verwachtingen van het publiek worden stevig bewerkt door “opiniepeilingen” zodat een nieuwe vernieuwingsloze regeringsperiode niet als verassing zal aankomen. Dit scenario is reed realiteit geworden in de VS waar na een overweldigende overwinning door Trump over Biden, kort na middernacht (rond om 03:00 AM op 4.Nov.2020) de telling is plots stilgelegd in alle staten waar de resultaten bepalend zouden worden voor het landelijk resultaat. Na een korte tijd, de telling blijkt hervat te worden, maar dan wel met 99,99% van de stemmen naar Biden toegeschreven en uiteraard nadat de Trump waarnemers naar huis gestuurd werden.

Tot zover is fair game: the cheater wins!

Maar zelf totdat de telling werd stilgelegd in die speciale “swing states” (staten die bepalend waren voor de eindstreep van de race), iets anders blijkt gaande geweest te zijn in ALLE staten die elektronische stem- en tellingsprocedures gebruiken: de programmatuur kan op afstand bediend worden om stemmen van de ene kandidaat naar een andere te flippen, per stem een bepaald gewicht aan een kandidaat toe te kennen en het saldo weer goed maken met een het verschil toe te kennen voor zijn rivaal. Bijvoorbeeld een stem voor Trump was soms aangemerkt als een gewicht hebben voor de telling van 0.80 stemmen en een stem voor Biden is geteld als 1.2 stemmen. Ook direct duizenden stemmen tegelijk op afstand flippen van een kandidaat naar de andere is geen enkel probleem met de gekozen hardware-software en “service”. Zelf een tiener kan zo’n systeem hacken met een mobiele telefoon in enkele minuten. Al in oktober 2020 zijn er USB stick gestolen met de toegangscodes tot deze stem- en tellingssystemen. Niemand die de moeite nam om de wachtwoorden hiervan te vervangen. Trump deed voor maanden lang talloze rallies met vele tienduizenden mensen per keer. Soms tot 5 rallies per dag! Biden had amper 20 mensen bij elkaar op een paar rallies die hij hield… maar stond immers voor Trump in de “opiniepeilingen”. Alle MSM zonder uitzondering hebben een Biden overwinning “voorspeld”. De oplichters waren zeker dat de telling manipulatie genoeg zou wezen om Biden van het presidentschap te verzekeren. In de nacht na de verkiezing, ondanks de massieve elektronische fraude met de telling, won Trump toch! De telling was afgerond en Trump won, de waarnemers gingen naar huis en alles leek over. “Wat nu?” zouden deze deep-state criminelen zich afgevraagd hebben? Het is na 02:00 uur in de nacht. Jaaa, hier is de oplossing: “wij hebben immers de variant van de stemmen die per post aankomen” (stemmen die er niet waren en als ze na 03.Nov.2020 middernacht zouden komen zouden niet meegeteld mogen worden.) De kiezers die kozen om per post te stemmen hadden al een paar maanden hun biljet in te vullen en te verzenden. Bij wet moesten alle stembiljetten op zijn laatst binnen zijn op 03.Nov.2020. Dus, om Biden toch te laten winnen: snel miljoenen stemmen bijdrukken in de 6 swing states, bijna alle deze frauduleuze biljetten voor Biden (met dezelfde printer die ook het stembiljet vervalste) en dumpen de vervalste biljetten op de berg van de anderen, en zo blijven drukken en tellen totdat ze roepen “We hebben een winnaar: BIDEN!!!”
Voor de duidelijkheid: de elektronische fraude is bewezen door verklaringen onder ede voor- en gecertificeerd door een erkende notaris (“affidavit”); liegen onder deze omstandigheden is strafbaar met enkele gevangenisjaren. Er zijn in totaal meer dan 700 affidavits afgelegd over de verkiezingsfraude inclusief met de elektronische systemen. Een affidavit geldt als bewijs in een rechtszaak.

Elektronische systemen: hardware was DOMINION, software was SMARTMATIC.

Wat lees ik hier (zie link): Smartmatic gaat het worden, Smartmatic gaat onze stemmen bij de komende verkiezingen optellen!
Nederland vuistdiep in frauderend stemmachine bedrijf Smartmatic

Een beetje uitzoeken wie de knagers zijn aan onze democratie en vrijheid laat een oud, goed gefinancierd, technologisch geavanceerd, robuust, en zeer ervaren netwerk zien van bedrog en macht en macht door bedrog (begonnen misschien in 1986 door het frauduleus afzetten van Ferdinand Marcos op de Filippijnen).
Wauw!!! Een ongelofelijk complexe spinnenweb van bedrijven, eigenaren, bedrijfsleiders allen op de meest gekronkelde wegen gebonden aan… G. Soros.
Smartmatic Chairman Baron Mark Malloch-Brown KCMG Promoted to Open Societies President

Nu is de vraag: wat kunnen wij doen om onze stemmen te beschermen tegen fraude? Des te meer omdat de “opiniepeilingen” weer een Rutte regering “voorspellen”? Net als wat in de VS nu aan het voltrekken is.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Mario8282
Mario8282
4 maanden geleden

De software voor de stemmentelling heet/komt van de firma Smartmatic (ingezet ook voor de aanstaande verkiezingen in NL) en is een bewezen fraudegereedschap voor criminele politici om op afstand en live, tijdens het stemmen zelf de machthebbers te “helpen”. Zie hier hoe door een regiefout CNN heeft live laten zien hoe tijdens het stemmen in de staat Pennsylvania de telmachine 19.958 stemmen flipt van voor Trump naar voor Biden.
I rest my case.
https://www.youtube.com/watch?v=D11XtE7W5ug

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Mario8282

Vriendjespolitiek in het OMT? Lid Jan Kluytmans is óók betrokken bij fabrikant coronatesten

persons hand on glass window

Je kunt erop wachten: Volledige lockdown werd besproken in Corona-overleg Catshuis