in , , ,

Je kunt erop wachten: Volledige lockdown werd besproken in Corona-overleg Catshuis

persons hand on glass window

Het heeft tijdens de Catshuissessie van zondag 25 oktober gediscussieerd over de optie om totaal op slot te gooien ter bestrijding van de .

Dat blijkt uit een vannacht vrijgegeven vertrouwelijk discussiestuk.

Een volledige lockdown is nu economisch gezien desastreus….

In de notitie, opgesteld door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, wordt nauwkeurig omschreven wat een volledige lockdown inhoudt: mensen moeten thuisblijven, bezoek is verboden, alleen essentiële reizen buiten de eigen woonplaats zijn toegestaan, alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten (binnen en buiten) zijn uitgebannen en de detailhandel, sportverenigingen -en scholen, musea, bioscopen, restaurants, onderwijs en zijn gesloten.

Een horrorscenario dat ook nog eens heel schadelijk zou zijn voor ons , zo blijkt.

Er staat letterlijk: ,,Maatschappelijke en economische kosten van extra maatregelen nemen exponentieel toe. Een volledige lockdown is nu economisch gezien desastreus.”

Zou zo’n verregaande maatregel toch worden genomen dan kan dat een economische krimp van 22 procent opleveren. De werkgelegenheid zou ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uitgesmeerd stemmen tijdens verkiezingen: ‘Kans op beïnvloeding’

FDA zegt dat 2 deelnemers aan Pfizer COVID-vaccinonderzoek zijn overleden