in

Universitair team VS waarschuwt: veranderen DNA kan grote gevolgen hebben, maar vaccins komen er toch aan

Pfizer heeft in samenwerking met het Duitse BioNTech een – inmiddels in Groot Brittannië goedgekeurd – Covid vaccin ontwikkeld dat met behulp van mRNA menselijke cellen programmeert tot het aanmaken van antilichamen.

Er wordt dus geen gebruik meer gemaakt van een verzwakt virus. Deze wordt voor nu voor de eerste keer toegepast in vaccins. Alleen al hierom zijn de gevolgen volstrekt onvoorspelbaar.

Daar komt nog eens bij dat een universitair wetenschappelijk team in de VS waarschuwt dat de CRISPR technologie, waarmee genen worden veranderd, nog lang niet veilig en betrouwbaar is. Integendeel, uit experimenten is gebleken dat er allerlei onvoorziene fouten in het lichaam kunnen optreden, met potentieel enorme gevolgen, zelfs voor de volgende generaties.

Een wetenschappelijk team van de Universiteit van Columbia deed onderzoek naar de CRISPR technologie waarmee menselijke genen rechtstreeks kunnen worden geprogrammeerd, veranderd of verwijderd.

De studie werd gepubliceerd in het vakblad Cell. Het op zich loffelijke streven is om in de toekomst allerlei ziekten en aandoeningen te kunnen uitbannen.

Wetenschappers ontdekten tijdens experimenten met embryo’s dat het proberen te repareren van beschadigde genen die erfelijke blindheid veroorzaken, onbedoelde en ongewenste veranderingen teweeg brengt, met vaak het gedeeltelijk of zelfs geheel elimineren van het complete chromosoom () als gevolg.

Top instituten waarschuwen voor ‘potentieel gevaarlijke veranderingen’

In september concludeerde een internationale commissie die wordt gesponsord door de Amerikaanse National Academy of Medicine, de National Academy of Sciences en de Britse Royal Society dat de technologie waarmee genen worden bewerkt (gen-editingnog niet klaar is om op mensen te worden gebruikt, omdat de wetenschappers nog niet in staat zijn om precieze reparaties of aanpassingen uit te voeren zonder daarbij potentieel gevaarlijke veranderingen te veroorzaken.

Hoewel de nieuwe mRNA vaccins niet exact hetzelfde doen als het hierboven omschreven ‘knip en plakwerk’, komt de basistechnologie op hetzelfde neer: menselijke cellen worden rechtstreeks met geprogrammeerd genetisch materiaal (mRNA) gemanipuleerd, geactiveerd en mogelijk ook veranderd.

In het Pfizer/BioNTech vaccin wordt dat mRNA ook nog eens vervoerd door nano deeltjes (LNP’s), die eveneens nog nooit eerder zijn goedgekeurd voor gebruik in vaccins voor mensen. Minister Hugo De Jonge heeft letterlijk toegegeven dat dit ‘een risico’ is.

Wetenschappelijke consensus dat technologie nog niet veilig is

Het Crispr Journal publiceerde onlangs een paper met …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hu??
4 maanden geleden

Nog even over een vorig artikel ‘Bijsluiter Pfizer’ en mijn mening de grote gevolgen, kon ik niet vinden. Hoe verdwijnt dat artikel? Door ‘jdreport’ of is er een andere partij die het weghaalt?
Ik heb het artikel al gelezen, kort toevoeging er zijn ook Duitse artsen zijn er tegen, pfizer corona vaccin geeft in een proef dat 97 % van de vrouwen onvruchtbaar wordt. Maar schijnbaar normaal. Het des hormoon was volgens mij ook van pfizer (niet zeker) verkocht gedurende ong. 30 jaar. Een des dochter is ‘zo misvormd dat zij onmogelijk kinderen kan krijgen’. Dus sluit niets uit met de corona vaccinaties.

Help mee en stop de NWO !!!
4 maanden geleden

Trump is wel iemand met humor. Ik verwacht dat hij de mensen die opgepakt zitten in Gitmo het vaccin aanbiedt als kleine tegenprestatie voor alles wat zij de mensheid hebben aangedaan over de eeuwen.

EU komt in actie: ‘Tijdperk van zelfregulering nepnieuws door sociale media is voorbij’

EU handelsakkoord is rampzalig voor Amazonewoud