in , , , , ,

Van vaccinatiepaspoort gaan we naar gezichtsherkenning

face

Het vaccinatiepaspoort gaat in de praktijk toch de nodige problemen opleveren, maar de Engelse overheid heeft de oplossing.

In ons land is de focus nu vooral gericht op de reliwappies en een dominee die het lef heeft om de waarheid te verkondigen.

In een maatschappij die voor een groot deel wordt bevolkt door domme en vooral angstige mensen kan je de 24/7 observatiestaat met groot gemak invoeren.

Wanneer je de mensen maar bang genoeg kunt maken, treden zij bovendien op als gatekeeper voor de overheid, die op haar beurt weer handelt in naam van haar opdrachtgevers.

Met iedere dag die voorbij gaat kijken mensen die niet in al die onzinverhalen trappen met verbijstering naar de dingen die je een bang en dom volk kunt verkopen in naam van een virus waarvan het bestaan nog nooit door iemand is bewezen.

Domme en angstige mensen die fanatiek christenen aanvallen omdat die de euvele moed hebben om naar een kerk te gaan, iets waarbij ze, zoals iedereen weet, de gezondheid van de rest van de bevolking in gevaar zouden brengen.

Zo erg zelfs dat er vuurwerkbommen worden afgestoken bij de kerk van de reliwappies zoals ze door Rob Hoogland in de Telegraaf worden genoemd. Deze man die in zijn columns vaak blijkt geeft ondanks zijn lengte, een angstig klein mannetje te zijn die het liefst zijn buren erbij lapt voor overtreding van de coronaregels.

Dit is ook de man die voorstelt om er snel een wetswijziging doorheen te jassen, waardoor het samenzijn van mensen in de kerk wordt verboden.

Een dominee die ook nog eens de vinger op de zere plek legt, zal daarbij ongetwijfeld helpen.

De veelbesproken Krimpense dominee Anthonie Kort, verbonden aan de kerk waar zondag een journalist werd mishandeld, stelt in een preek dat de overheid Nederlanders de dood injaagt door coronavaccins uit te delen. ,,Heel veel mensen sterven door dat vaccineren.”

Kort noemt in deze preek van afgelopen donderdag virologen de ‘moderne waarzeggers en tovenaars’. Hij vraagt God de Nederlanders te ‘verlossen’ van de overheid omdat ‘heel veel mensen sterven door dat vaccineren’. ,,Kinderen zijn niet meer veilig in de schoot van de moeder, ouderen worden tot sterven aangespoord en sommigen worden tot zelfmoord gebracht door pillen en spuiten.”

De dominee heeft in alle opzichten gelijk, getuige de 4.000 vaccinatiedoden die alleen al in Europa zijn gemeld. Het werkelijke aantal doden door de vaccinaties ligt vele malen hoger.

Het zal dan waarschijnlijk ook niet lang duren voordat de door Rob Hoogland voorgestelde wetswijziging er door een “bezorgd kabinet” doorheen gejaagd zal worden, zodat ook de reliwappies op die manier in toom gehouden kunnen worden.

En tegen de tijd dat de kerken dan uiteindelijk weer bezoekers mogen ontvangen zullen ook zij waarschijnlijk het nieuwe voorgestelde Britse systeem hanteren om ervoor te zorgen dat alleen zij die door de staat bestempeld worden als gezonde christenen, de kerk binnenkomen.

De vaccinatiepaspoorten gaan komen, maar bekend is ook dat dit een hopeloos verouderd systeem is, omdat de doelstelling is dat de mens straks is verbonden met het (inter)net waardoor al die rompslomp van paspoorten checken gelukkig overbodig wordt.

Als tussenfase echter gaan we wel afscheid nemen van de vaccinatiepaspoorten als app op de telefoon. We zullen overgaan op de in China al heel gebruikelijke gezichtsscanning technologie, waardoor het leven ineens een stuk gemakkelijker gaat worden.

Dit is ook de manier waarop de Britse overheid zo meteen het vaccinatiepaspoort in de praktijk wil brengen om zo mensen toegang te geven tot pubs, stadions en andere evenementen.

Zo zegt de Britse Times dat de overheid een plan financiert om deze techniek mogelijk te maken als alternatief vaccinatiepaspoort plan.

Mvine en iProov zijn de twee bedrijven die druk zijn met de ontwikkeling van deze technologie. Beide bedrijven hebben hier al ervaring mee omdat ze ook hebben gewerkt met gezichtsherkenning aan een contact tracing app.

De officiële reden dat men dit gaat doen is de volgende:

Degene die bij de deur van een pub staat om het vaccinatiecertificaat te scannen, moet ook controles uitvoeren. Ze moeten de naam, geboortedatum aflezen en dan degene met de telefoon vragen om identificatie om te kijken of hij/zij dezelfde is als op degene die op het vaccinatiecertificaat staat.

Dit gaat enorm veel vertraging opleveren bij de ingang van drukke evenementen en daarom zal dat op deze manier niet gaan werken. De oplossing is dan het scannen van de gezichten van de bezoekers, waarbij het toegangsproces volledig automatisch verloopt en slechts enkele seconden tijd in beslag neemt.

En dan wordt vervolgens gesteld dat dit ook een last van de schouders haalt van degene die bij de ingang moet controleren. Want, stel je voor dat er ergens iemand binnenkomt die niet is gevaccineerd. Het leed zou niet te overzien zijn.

Een domme en vooral ook angstige bevolking zal dit “gemak” met het grootste gemak omarmen.

Natuurlijk zullen er ook aanzienlijk aantallen zijn die wel doorhebben wat er gebeurt en dit weigeren. Echter, de maatschappij die bestaat uit gevaccineerde Übermenschen en de verschoppelingen gaat realiteit worden.

De verschoppelingen die misschien wel de rest van hun leven zullen moeten leven in een min of meer permanente lockdown.

Daarentegen is het ook een kwestie van geduld, want binnen niet al te lange tijd zal de wereld te maken krijgen met enorme aantallen sterfgevallen als een aantal gerenommeerde wetenschappers gelijk krijgen.

Steeds meer …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Malware Crime Www Security  - AbsolutVision / Pixabay

Stilletjes tijdens Omtzigtgate met nieuwe wetsvoorstel komen: E-mail wordt ook briefgeheim, maar niet geheim

Waakzaam dienstbaar politie

Het plan ‘Politie voor Iedereen’: in 5 jaar moet 35 procent agenten niet-westerse migratieachtergrond hebben