in

Verbijstering over inzet ‘politiekids’ in ‘frontlinie’ handhaving coronaregels

Screenshot Facebook

-Statenlid Joeri Pool is ‘verbijsterd’ over de inzet van ‘kinderpolitie’ in Zwolle om coronamaatregelen te handhaven. ,,Onacceptabel dat politiekinderen de frontlinies worden ingestuurd.”

De gemeente Zwolle berichtte gisteren op de eigen Facebook-pagina dat er tien politiekinderen in vijf koppels zijn ingezet in de binnenstad.

,,Ze werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Het doel van hun inzet was om bezoekers in de binnenstad te wijzen op de sinds 1 juli geldende nieuwe coronamaatregelen.”

De kinderen hebben het publiek onder andere gewezen op de 1,5 meter, de gescheiden looproutes en het eenrichtingsverkeer op de Melkmarkt, zo schrijft de . De meeste van de 398 reacties onder het bericht zijn weinig lovend…..

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
3 maanden geleden

Welja, indotrineer ze nog meer! Ga lekker gewoon butenspelen kids, doe niet mee aan deze gekte. Dat is iets wat ik zou zeggen tegen ze, op een boze ouder toon welteverstaan.

3 maanden geleden

Een groot deel van de “volwassen” bevolking is al zo onwetend en dom als maar zijn kan en dan gaan ze nu ook nog beeldschermzombies en kleuters inzetten die al de hele dag gehersenspoeld worden via de dagelijkse stroom aan orthodoxe propaganda.

Oh jee: Amateurspeurder dreigt adressen politie-undercovers te publiceren na boerenprotest

Covid19-test is eigenlijk best wel gevaarlijk