in

Verslaggever en oud-boegbeeld KRO Brandpunt is fel over bedenkelijke rol van de media zoals de NPO

nos leugenpers

Ton Verlind, oud-boegbeeld van KRO Brandpunt, lange tijd het belangrijkste actualiteiten programma op de televisie, laat zich deze week in een vraaggesprek met de Ander Krant stevig uit over de rol van de gevestigde media in Nederland.

Hij verwijt de Publieke Omroep (NPO) afwijkende meningen af te serveren, spektakel en emotie te zoeken en weet dat een groot aantal mensen de media zien als onderdeel van de macht.

De voormalige verslager vna de KRO heeft dit alles én meer opgeschreven in een recent uitgegeven boek ‘Een schitterende slangenkuil’.

Het is Ton  Verlind opgevallen dat er een enorme kloof gaapt tussen de Nederlandse televisiekijkers en de NPO en uit zijn opmerkingen valt te ontwaren dat de schuld hiervoor bij de media zelf ligt.

Op verschillende platforms op de sociale media heeft hij dit kunnen waarnemen, bijvoorbeeld waar het gaat om het coronabeleid van de regering.

De afkeer tegen de gevestigde media zou dus wel eens …

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
shock 1634341019

Toch best schokkend: Meer doden door vaccinaties dan door Covid-19 in Taiwan

via trouw.nl

Festivals willen gezichtsherkenning systemen: ‘We kunnen gezichtsscans koppelen aan corona QR-codes’