in

Help mee om de NOS te laten stoppen met hun fake news!

nos

Wij betalen met z’n allen een godsvermogen voor een organisatie die dag na dag het publiek misleidende informatie geeft.

Maar wel informatie op basis waarvan mensen bang worden en maar wat graag de coronamaatregelen opvolgen.

Voor mensen die naar het NOS-journaal kijken en een klein beetje weten hoe de vork in de steel zit met de PCR test en wat die nu eigenlijk wel of niet aangeeft, is het ontzettend irritant om iedere dag het volgende soort mededelingen te horen.

Je hoort dan een aantal nieuwsberichten en dan opeens komt de nieuwslezer met een soort grafstem het volgende soort aankondiging doen.

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 5609 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 1115 meer dan gisteren werden gemeld.

Dit kan je zo ongeveer het toppunt van nepnieuws of fakenews noemen. Niet alleen dat, het is ook het soort nepnieuws dat doorsnee mensen in het land grote schrik aanjaagt. Vooral oude mensen kruipen dankzij die berichten nog verder in hun schulp en wachten met angst en beven op de dingen die gaan komen.

Een positieve PCR test uitslag heeft niets te maken met een besmetting.

Ook onze premier weet dat uiteraard en die komt met het ongelofelijke verhaal dat het Nederlandse volk te stom is om te begrijpen dat een positieve PCR test niet gelijk staat aan een besmetting.

Zelfs nadat een in Nederland bekende viroloog, Marion Koopmans, het volk op televisie vertelt dat een positieve PCR test niet gelijk staat aan een coronabesmetting blijft het gewoon doorgaan bij de NOS.

Het ongefundeerd en via misleiding angst aanjagen van het Nederlandse volk door de NOS moet stoppen. Tenslotte ben jij degene die hun salaris betaalt, dus recht van spreken heb je wel degelijk.

Laat de NOS weten dat …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e0dc454a52ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f7d2679d79048 640 discriminatie

Nieuw draaiboek bij intensive care tekort: Jongeren gaan voor de oudjes

zorgverzekeraars doolhof 300x201

41 procent Nederlanders wil van het eigen risico af in ruil voor een hogere premie