in ,

Toch best schokkend: Meer doden door vaccinaties dan door Covid-19 in Taiwan

shock 1634341019 scaled
Brett Sayles at Pexels

Choquerend: In Taiwan overstijgt het aantal doden na een corona-vaccinatie voor het eerst het aantal doden na een Covid-infectie, meldt het ministerie van Gezondheid van Taiwan.

Sterfgevallen na vaccinatie overstijgen die na een Covid-diagnose

Het aantal sterfgevallen na een corona-vaccinatie in Taiwan bereikte op 7 oktober 852, bericht Medical Trend. Het aantal doden na een Covid-19-diagnose bedroeg 844.

Zodoende overstijgen in Taiwan de sterftecijfers na vaccinatie voor het eerst de sterftecijfers na het ziek-worden.

Het Taiwanese ministerie van Gezondheid gaf een “mededeling over ongewenste gebeurtenissen na de Covid-19-vaccinatie” uit, volgens welke Taiwan op 22 maart van dit jaar met de vaccinatie begon.

Vanaf deze dag tot 6 oktober heeft het aantal sterfgevallen na de vaccinatie in Taiwan 849 bereikt.

643 doden na AstraZeneca, 183 na Moderna

Met 643 werden de meeste sterfgevallen na de vaccinatie met AstraZeneca gemeld. Na de vaccinatie met Moderna werden 183 doden geregistreerd en na de corona-prik met het door Taiwan zelf geproduceerde vaccin “Medigen” zijn het 22 doden.

Na het vaccin van Pfizer/BioNTech werd een dode geregistreerd.

Volgens informatie van het Taiwanese epidemiecentrum (CECC: Central Epidemic Command Center) werden er vanaf 7 oktober vier nieuwe bevestigde gevallen van Covid-19 in Taiwan geregistreerd.

Deze zouden allemaal vanuit het buitenland binnengekomen zijn, terwijl er geen nieuwe sterfgevallen onder de bevestigde gevallen waren.

Omdat er echter 3 nieuwe sterfgevallen na vaccinatie werden geregistreerd, overstijgt het aantal sterfgevallen na vaccinatie nog altijd het aantal sterfgevallen na een Covid-diagnose.

Officiële instanties sussen na slordigheden bij dosering

Op 6 oktober stelde de afgevaardigde van de partij Kwomintang, Yu-Lan Yeh vast dat in de afgelopen tijd enkele ziekenhuizen in Taiwan gemeld zouden hebben dat ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
shit

Agenda 2030 in Letland: toegang tot supermarkten voor ongevaccineerden verboden, slechts 48% is gevaccineerd!

nos leugenpers

Verslaggever en oud-boegbeeld KRO Brandpunt is fel over bedenkelijke rol van de media zoals de NPO