in ,

Vicepresident Europese Commissie: Politiek durft niet te vertellen dat het oude leven nooit meer terugkomt

De allereerste vicepresident van de Europese Commissie, Frans Timmermans, staat met een groot interview in de Trouw deze donderdag. Uit het vraaggesprek blijkt dat de Europese topbestuurder zich grote zorgen maakt over de groene ambities van zijn vaderland.

De pandemie heeft in de ogen van Timmermans de Green Deal in een stroomversnelling gebracht, maar die urgentie ziet hij niet terug in de Nederlandse .

Zo durven de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers volgens Timmermans de stemmer niet te vertellen dat het oude leven nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt:

“…nog steeds hoor ik niemand die de kiezers echt confronteert en zegt: ‘Het wordt niet zoals vroeger, en dit zijn de redenen’. Ik zou het wel op prijs stellen als men daarover wat duidelijker was. Ook in mijn eigen partij mag dat meer naar voren komen.”

Vooral op het gebied van klimaatbeleid adviseert Timmermans de politici in verkiezingstijd om vooral dingen te beloven die de stemmer niet wenst.

Zo doet Nederland volgens de vicepresident nog veel te weinig om ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheden ondertekenen geheime vaccindeals. Dit is wat ze verbergen.

Gedragsgerichte advertenties: Google-alternatief voor trackingcookies is een verschrikkelijk idee