in , , ,

Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

2018 08 27 14 41 42.youtube20 20prive20video20demo20chemnitz2026 08 18

Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen had te willen nemen omdat staat en weigeren hen te beschermen

In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo'n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord 's ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse .

De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie' van ‘hooligans', maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.

In de nacht van zaterdag op zondag keerden twee jonge vrouwen van het Stadsfeest terug naar huis. Ze werden achtervolgd en lastig gevallen door een groep Noord-Afrikaanse migranten, en riepen vervolgens om hulp. Een Cubaanse Duitser en twee van oorsprong uit Rusland afkomstige Duitsers schoten hen te hulp, waarop de groep migranten hen aanvielen, en de Cubaanse Duitser met 25 messteken vermoordden.

Een van de andere Duitsers raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij na enkele uren overleed. Over het lot van zijn vriend is niets bekend.

Burgerdemonstratie met traangas uiteengeslagen

Tijdens het Stadsfeest weigerde de politie extra mankracht in te zetten om de burgers te beschermen. Ze kwamen echter wel met 100 man opdraven toen er 's middags een spontane volksdemonstratie van 1000 tot 1500 man ontstond (800 volgens de reguliere media). Daar traden de agenten onmiddellijk agressief tegen op, en gebruikten zelfs traangasgranaten, volgens sommige berichten omdat de burgers migranten zouden hebben aangevallen. Het Stadsfeest werd hierom voortijdig afgebroken.

Pas achteraf werd beweerd dat dit vanwege de dubbele moord zou zijn, maar volgens getuigen klopt dit niet. (2)

veroordeelt ‘heksenjacht'

Zowel de sociaaldemocratische SPD burgemeester als de regering veroordeelden ‘ten scherpste' het feit dat burgers in Chemnitz ‘het recht in eigen hand willen nemen door een heksenjacht op migranten… Zelfjustitie heeft geen plaats in onze rechtstaat.'

Commentatoren vragen zich af wat burgers dan wel moeten doen, omdat de Duitse die rechtstaat voor de eigen autochtone inwoners al jaren niet meer in stand houdt, en zelfs meehelpt aan de afbraak daarvan.

Komen Oost Duitsers opnieuw als eersten in opstand?

Sommigen wijzen op het einde van de jaren '80, toen er steeds grotere demonstraties van boze DDR-burgers werden gehouden, wat uiteindelijk leidde tot de val van het communistische regime, de Muur en het . Het zouden nu opnieuw de Oost Duitsers kunnen worden die als eersten massaal in opstand komen tegen het totalitair opererende regering van Angela Merkel, zo hopen ze. (3)

 

Xander

(1) Epoch Times / YouTube 1 / YouTube 2
(2) Journalistenwatch
(3) Hartgeld
(4) Afbeelding: (privé) screenshot YouTube (vrij te gebruiken volgens rechten voorwaarden 7.2 en 8.0)

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
feenstra1

Nog niet van het gas af:  Hr-ketel domineert in warmtemarkt

screenshot 360

De agenda van de globalisten