in , , , , ,

VN: “klimaatvluchtelingen kunnen niet teruggestuurd worden”

TheDigitalArtist / Pixabay

De mensenrechtencommissie van de heeft bepaald dat het onrechtmatig is om mensen terug te sturen naar landen waar hun leven bedreigd wordt door de klimaatcrisis, zogenaamde klimaatvluchtelingen.

Volgens sommigen is de uitspraak een kantelmoment en zet het de deur open voor nog meer migratie naar het westen. Dat meldt The Guardian.

Het oordeel kwam er na de zaak van Ioane Teitiota, die bescherming van Nieuw Zeeland eiste nadat die verklaarde dat zijn leven in Kiribati in gevaar was.

Het IPCC voorspelde namelijk in het verleden dat het Pacifisch eiland in 2050 door de oceaan verzwolgen kan worden. De VN erkende dat zijn leven niet in onmiddellijk gevaar was en gaf de klager dus ongelijk.

De commissie zei echter wel dat landen de internationale mensenrechten kunnen schenden indien ze mensen terug zouden sturen naar plaatsen waar de klimaatsveranderingen effectief een dreiging vormen.

Een studie van de in 2018 zei dat 143 miljoen mensen uit Zuid-Azië, Sub-Sahara-Afrika en Latijns-Amerika risico lopen om klimaatmigrant te …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wat is er aan de hand met de VN?
1 jaar geleden

Teveel mensen denken nog dat de VN een goede organisatie die de belangen van de burgers en het klimaat wereldwijd behartigt. Maar dat is niet zo. Het voert te ver om uit te leggen hoe zaken zo zijn gelopen, maar feit is dat de EU, de VN, de ECB, IMF allemaal instituten zijn die geïnfiltreerd zijn door satan aanhangers. Voor wie dacht dat het verhaal over satan verzonnen was komt dat misschien als een verrassing, maar het is een feit dat satan bestaat en macht heeft.
Dat dat niet iets is dat in het buitenland speelt maar ook in Nederland moet onderstaande links maar eens bekijken:

https://duckduckgo.com/?q=bankier+bernard+rituele+praktijken&t=ffab&ia=videos&iax=videos&iai=cdISg47fcE4

https://www.youtube.com/watch?v=5hoSIarU55c

Satan heeft zich tot doel gesteld het werk van de schepper kapot te maken zodat satan die macht kan over nemen. Ik snap dat dat absurd klinkt, maar satanisme, rituele moorden en offers bestaan en geheime genootschappen voeren die praktijken uit (Freemasons, Illuminati, Skull and bones).

Wie een beetje de VN volgt weet van een Agenda 21 en een Agenda 2030 waar maar liefst staat dat de wereldbevolking terug moet naar 500 miljoen mensen …. Dan moet er bij mensen toch een belletje gaan rinkelen?

Diezelfde VN zit nu achter de massa migratie naar de EU. Dat heeft niets te maken met klimaat of vluchtelingen, maar alles met het feit dat de UN maximale chaos wil creëren in de wereld. De EU moet financieel en cultureel kapot. En het feit dat regeringen daar aan mee werken kan niet veel anders betekenen dat regeringen zijn omgekocht of worden gechanteerd of beide ……
We praten over een heel ernstige, wereldwijde situatie, want in de VS is precies hetzelfde gaande met de democraten die proberen Trump weg te krijgen die orde op zaken wil stellen.

Wie bijgaande link: https://www.henrymakow.com/2020/01/the-evil-symbol-that-rules-the.html gelezen heeft (en liefst ook wat verder heeft gezocht op internet en diverse andere sites) begrijpt nu ook wat de rol is geweest van satan bij het onafgebroken zorgen dat het leven op aarde een hel is geweest en is voor mensen ….. En al heel snel vallen een heleboel zaken op hun plaats die altijd onduidelijk waren zoals waarom het op aarde altijd oorlog is.

Het zijn deze satanische partijen die al eeuwen bezig zijn om de macht op aarde in handen te krijgen en de mensheid om te brengen (door oorlogen, vaccinaties met kwik die kinderen autistisch maken, gefabriceerde ziekten als aids, zgn natuurrampen).

Het is geen leuk bericht maar ik denk dat U moet weten wat er allemaal aan de hand is.
En bedenk: als wij mensen dat allemaal weten dan kan er geen regering of organisatie zijn die ons nog langer kan voorliegen.

Wilma
Antwoord aan  Wat is er aan de hand met de VN?
1 jaar geleden

Ik zou het niet better kunnen vverwoorden.

Wilma
1 jaar geleden

En over ONZE mensenrechten die door Rutte en de EU dagelijks geschonden worden hoor je ze niet!!!

Vangils
1 jaar geleden

Het moet niet gekke,worden klimaat vluchten naar Europa binnenkort wordt wakker groetjes

Joost
1 jaar geleden

De VN is gekaapt door links-groene wauzen. NB ánderen mogen steeds opdraaien voor hun idealen. Het heeft met wetenschap niets te maken: https://www.youtube.com/watch?v=oMmZF8gB7Gs

Oeps: Haga Lyceum-bestuur mag aanblijven, eis minister Slob onterecht

Belastingdienst overtreedt alwéér de wet en alwéér schuldig aan machtsmisbruik