in

Waanzin in Californië: 255 ‘transgender’-gedetineerden vragen overplaatsing naar vrouwengevangenis aan door nieuwe wet

2021 04 07 5 12 01

Voor degenen die zich afvragen hoe de “Equality Act” van de Democraten – die vereist dat mensen worden behandeld op basis van hun genderidentiteit – zal werken als deze wordt aangenomen, krijgen we een voorafschaduwing uit Californië. Op 1 januari trad een wet in werking die bepaalt dat staatsgevangenen moeten worden gehuisvest in een faciliteit die in overeenstemming is met hun genderidentiteit, ongeacht hun anatomie. Tot op heden hebben 261 gevangenen – 255 van hen biologische mannen – om herplaatsing verzocht.

De redenering achter de wet was niet alleen de gebruikelijke waanzin om transgenderisme te behandelen alsof het geen triest geval van lichaamsdysmorfie is, maar in plaats daarvan een magische verandering in seks. In plaats daarvan was er een menselijk doel: mannen die zich als vrouw identificeren, zijn, wanneer ze in volledig mannelijke gevangenissen worden geplaatst, buitengewoon kwetsbaar voor verkrachting in de gevangenis. Een man in Australië beweerde dat hij meer dan 2000 keer was  verkracht,  wat, als dat waar is, verschrikkelijk is.

Wanneer je echter zogenaamde transgender mannen in vrouwengevangenissen plaatst, is er ook een verkrachtingsprobleem, waarbij de mannen – van wie velen beweren lesbisch te zijn – die vrouwen verkrachten die de pech hebben dat ze zich in dezelfde cel, wijk of douche bevinden als een vrouw. van deze zogenaamde “transgender” vrouwen.

Engeland is al een tijdje bezig met dit transgender-experiment en  het risico van verkrachting  is reëel gebleken, niet louter hypothetisch:

Het Britse Ministerie van Justitie (MoJ) heeft onthuld dat gedetineerden die zich identificeren als transgender verantwoordelijk zijn voor een percentage seksuele aanvallen dat exponentieel hoger is dan hun aandeel in de bevolking van vrouwengevangenissen en gevangenissen.

In antwoord op een vraag die de voormalige secretaris-generaal van de Labour-partij, barones McDonagh, aan het parlement voorlegde, heeft de MoJ erkend dat, hoewel gedetineerden die zich identificeren als transgender, ongeveer één procent van de 3.600 gedetineerden in vrouwengevangenissen en gevangenissen uitmaken, zij 5,6% van de vrouwen hebben gepleegd. alle gerapporteerde aanrandingen.

De beroemdste  transgender verkrachter  in de gevangenis in Engeland is een man die zichzelf Karen White noemt en naar de gevangenis werd gestuurd nadat hij een buurman had neergestoken. Ondanks een geschiedenis met aanranding, blootstelling, seksueel misbruik van minderjarigen en wreedheid tegen dieren, belandde hij in een vrouwengevangenis, waar hij prompt vrouwen seksueel mishandelde.

Het probleem is niet beperkt tot Engeland.

In Illinois, dat op grond van een gerechtelijk bevel verplicht was om zogenaamde ‘transgender’-gevangenen te herplaatsen, diende een vrouw  een federale rechtszaak in  waarin ze beweerde dat een man die zich identificeerde als een’ transgendervrouw ‘haar had verkracht.

Gezien deze feiten is het zorgwekkend dat 261 gedetineerden in Californië om overdrachten  onder de nieuwe wet hebben  verzocht :

Tweehonderdeenenzestig gevangenen in de staat Californië hebben overplaatsing aangevraagd naar faciliteiten die het andere geslacht huisvesten sinds er op 1 januari een nieuwe wet van kracht werd – en 255 van hen hebben verzocht om te verhuizen van een mannelijke naar een vrouwelijke correctiefaciliteit.

Tot dusverre heeft het gevangenissysteem slechts enkele overdrachten goedgekeurd, maar nog geen enkele afgewezen. En  volgens  Breitbart News , zelfs de betrouwbare linkse  Los Angeles Times  heeft toegegeven dat meerdere mannen worden verondersteld te hebben toegepast “onder valse voorwendselen”, en dat vrouwelijke gevangenen zijn ongerust.

De CDCR heeft 21 van de verzoeken goedgekeurd en vier van deze 21 zijn overgebracht naar Central California Women’s Facility in Chowchilla.

“Twee van de 21 zijn van gedachten veranderd”, zei Thornton.

De woordvoerder zei dat vanaf 2 april 1.129 gedetineerde mensen zichzelf identificeren als transgender, niet-binair en intersekse.

In Chowchilla hebben bewakers hen gewaarschuwd dat “mannen komen” en dat ze seksueel geweld mogen verwachten , meldde de LA Times .

“Als we denken dat het nu slecht is, wees dan voorbereid op het ergste. Dat het van de haak zal zijn, dat het gaat springen, ”zei Tomiekia Johnson dat haar was verteld.

‘Ze zeggen dat we een faciliteit nodig hebben die eruitziet als een kraamafdeling. Ze zeggen dat we een gevangenenprogramma gaan hebben waarin gevangenen kindermeisjes worden. “

Johnson zei dat het voor haar bedreigend is om samen te leven met transgender-gedetineerden die een dergelijke operatie niet hebben ondergaan . “Ik vind dat ze veilig zouden moeten zijn, maar het schendt ook mijn recht om veilig te zijn”, zei ze.

Met betrekking tot die verwijfde mannen in volledig mannelijke gevangenissen, zou de straf moeten zijn dat ze worden opgesloten, niet dat ze worden verkracht. Het antwoord is echter niet om volledig uitgeruste mannen over te brengen naar een vrouwengevangenis. In plaats daarvan moet het gevangenissysteem aparte faciliteiten hebben voor deze mannen. Dat is de enige manier om hen te beschermen tegen verkrachting en ervoor te zorgen dat de uitzonderlijk afwijkende of dubbelhartige onder hen niet doorgaan met het verkrachten van vrouwelijke gevangenen.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Social credit via achterdeur: China heeft WHO gevraagd om wereldwijd vaccinpaspoort systeem te beheren

wef cyber attack tlav

WEF waarschuwt voor cyberaanval die leidt tot systemische ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem