in

Warmtepomp faal 475893475, Bewoners gasloze woningen Meijhorst in de kou: ‘We voelen ons proefkonijnen’

failed 1542644143
Tumisu / Pixabay

Huurders van de gasloze woningen in Meijhorst zitten naar eigen zeggen al dagenlang in de kou en krijgen de thermostaat soms niet hoger dan 18 graden.

Extra kachels en handdoeken voor de kozijnen moeten de vorst buiten de deur houden.

Tamara Hermens, alleenstaande moeder van drie kinderen, is het duidelijk: als ze wist hoeveel ellende ze zou krijgen, was ze nooit verhuisd naar die nul-op-de meter-woning.

,,Van buiten ziet alles er super gelikt uit, maar binnen is het een heel ander verhaal. De tocht komt overal doorheen, we hebben nog geen half uur warm per etmaal en de thermostaat moet letterlijk dag en nacht aan om de woning nog een beetje op temperatuur te krijgen. Dat laatste kost me op jaarbasis honderden 's extra.”

Welkom in de Meijhorst, waar in 2018 een start werd gemaakt met een ambitieus project om 138 jarenzeventig-woningen volledig te verduurzamen.

Nul op de meter, luidde de doelstelling: goede isolatie, een en duurzame zouden het gebruik van gas volledig overbodig ….

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wind turbine money

Nog veel onduidelijk over gezondheidsklachten door bromtonen bij windmolens

covid 19 docu the system

EU-gezondheidsagentschap zegt dat Covid-19 NOOIT kan worden uitgeroeid