in , , , ,

“Werkelijk niet om aan te zien”: Razende en krijsende EC voorzitter Frans Timmermans

Eerste voorzitter van de Frans Timmermans kreeg woensdag een staande ovatie nadat hij het hele Europees Parlement bij elkaar had geschreeuwd. De eurofiel doet journalist Joost Niemöller nog het meest denken aan de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu.

Ooit geliefd door zijn volk, maar daarna genadeloos afgestraft door zijn onderdanen. Zijn heerschappij in de jaren zeventig werd gekenmerkt door een open beleid, maar de jaren tachtig zagen er anders uit. Zijn regime werd alsmaar brutaler en repressiever.

De Roemeense bevolking werd systematisch onderdrukt en was door de vele infiltranten bij de niet veilig. Niemand was veilig. De regering van Ceausescu werd uiteindelijk omvergeworpen, waarna hij en zijn vrouw werden geëxecuteerd. Hij was toen helemaal alleen. Een leider zonder volk. Een leider in zijn eigen verbeelding.

Vol van zichzelf

Frans Timmermans is ook een leider in zijn eigen verbeelding, schrijft Niemöller. Hij zat niet in de Tweede Kamer door voorkeurstemmen. Via het interne schaakverkeer werd hij benoemd tot minister.

In die rol ging hij ongemeen bot tekeer tegen Poetin die volgens hem MH17 had neergeschoten, en werd daartoe beloond met een hoge positie bij de , aldus de journalist. Een anoniem Kamerlid zei over hem: “Frans zit zichzelf te veel in de weg. Is vol van zichzelf. Kent daardoor geen grenzen of limieten.”

Schijndemocratie

“En nu bralt deze ingebeelde leider het Europarlement toe. En die klappen voor hem. Dat wil zeggen voor zichzelf. Want dat is wat hier gebeurt. Men prijst zich, aangezien iemand het toch moet doen. Het is werkelijk niet om aan te zien,” schrijft Niemöller. “Het Europarlement vertegenwoordigt niemand en heeft niets te zeggen. Het is een schijndemocratie, een aquarium, een biotoop van elkaar toewuivende bankzitters.”

“Timmermans, die altijd enkel in de schijnwereld van zelf-feliciterend besturend leefde, denkt werkelijk dat hij ‘geschiedenis’ gaat maken,” vervolgt hij. “Deze ijdele brulaap, rondwentelend in het luchtledige schijngelijk over een geveinsde waar de Europese burgers kotsziek van zijn.”

 

 

Lees verder via Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wat ze u niet vertellen
4 jaren geleden

Iedereen die man een beetje volgt weet dat zijn liefde voor de EU gespeeld is. In werkelijkheid is de man fanatiek TransAtlanticus.
Dat is de anti-democratische powerplay om de EU te onderwerpen aan de VS.

Zie zijn vurige betoog bij (fascistische) denk tank Brookings Institution in D.C.. De man gaat bijna jaarlijks op herprogrammering naar de grote slachter in het M.O.. Boze, Bullebak, Bibi.
Niet toevallig komt de lichaamstaal van Fran Timmermans akelig sterk overeen met het theater dat we van de geblondeerde oproerkraaier kennen. Die man hangt aan dezelfde touwtjes.

Van dik hout’ Timmermans botte en boude uitspraken die door de Nederlandse pers zijn genegeerd:
 “… the indirect support my own party, the Dutch Labor Party, gives to the Islamo-Nazis of Hamas”,
 “a large part of the EU has a criminal mindset. “
 “I have always prided myself in being more intelligent than most politicians.

I am a suave diplomat and speak many languages.
In order to maintain this image, I have often managed to “manipulate the truth in such a manner that my motives aren’t too transparent”

 “Palestinians and other Arabs. Them we don’t rate according to European standards.“
 “Europe doesn’t believe this applies to the Palestinians, which is why we whitewash their criminality and genocidal intentions.”
 “Our party leader, Diederik Samsom, is a main inciter against Israel.[17]”
 “(UNHRC). I knew very well that it is a zealously anti-Semitic body,”
The fifth Global Forum on Combating Anti-Semitism will begin on May 12th (2015) in Jerusalem. The Israeli government ministries who have organized the event have invited the First Vice President of the European Commission, Frans Timmermans – a Dutchman – to speak at its opening session. http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/16869#.VzHa-8vCRdg

Timmermans bezit een hele serie onderscheidingen waaronder Ridder in de Orde van Malta, aldus wikipedia. (geknipt-plakt van Franklinterhorst) http://www.ninefornews.nl/geheimzinnige-orde-van-malta-bestaat-900-jaar/

In 2010 onderscheiden met de titel Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Iedereen lijkt nu wel in de rij te willen gaan staan om deze ‘rijkscommissaris’ te onderscheiden. In 2015 ontving Timmermans een eredoctoraat van de Universiteit van Maastricht

Frans Timmermans’ push for sodo-marriage surprises even the LGBT-lobby December 18, 2015December 18, 2015 But as it turns out, those recipients in reality are “advocacy groups” that operate in a political environment and pursue rather controversial agendas. This is particularly true for EWL, which closely collaborates with partners such as Planned Parenthood to advocate abortion, and ILGA-Europe, with its aggressive lobbying for the controversial “gay rights agenda“.
– Further public funding was contributed by the Dutch (€ 430.289,–) and US (€ 10.522,–) governments. followed by George Soros’s Open Society Institute (OSI) which donated 173.013,– Euro. …
https://agendaeurope.wordpress.com/eu-funding-of-gay-and-feminist-lobby-groups/

Dus het is in wezen een landverrader. Een agent voor buitenlandse vijandige apartheidsstaat. Die IS strijders oplapt, en gewonde Syrische burgers weigert te behandelen in hun ziekenhuizen.

Je zou haast vermoeden dat Fran onder de invloed staat van een hedendaagse versie van de zgn. ‘Rambo’-chip. Een techniek waarmee Amerikaanse soldaten worden gechipt, en hun lef en adrenaline niveau worden opgepept.

Uit zijn tweets blijkt zijn subversieve agenda:

1. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU Today @FedericaMog and I discussed the 2030 Agenda for Sustainable Development with the European Parliament. Video: http://europa.eu/!bc74mV
2. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU To make the transition to where we need to be tomorrow you need broad alliances with businesses, NGOs and society at large #SDGs #Agenda2030
3. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU I’m deeply convinced that new forms of governance and smart regulation are increasingly going to play an important part in the #SDGs
Met het gebruik van de codetaal uit de (meurende) stal van de Rockefeller Foundation (‘Smart’) verraadt deze EU czar zijn duivelse bedoelingen, en naar welke pijpen hij danst.

Net als in de VS, ook in de EU worden alleen de beste kontenkruipers van de anti-christelijke ‘smart’ agenda op de topposities geplaatst. ‘ZOG-governments’.

Wakker Geschut
3 jaren geleden

Het gaat niet eens zozeer om Frans … maar om het land dat Frans afvaardigt … Hoe ter wereld kan het zijn dat NL deze schertsfiguur stuurt die praat als een kip zonder kop. Wiens enige verdienste is dat hij dat doet in wel 4 talen. In NL lopen heel wat zeer kundige en wijze mensen rond en NL zou niemand kunnen vinden? De enige logische verklaring is dat de schaduwkrachten achter Rutte deze trekpop bewust neerzetten. Deze ruggegraatloze blaaskaak die nog geen deuk in een pakje boter slaat en waar we allemaal van kotsen … net zoals van die hele EU.

Hans
3 jaren geleden

Parnasia is plaats voor 375 Antisociale crimi’s

Die drone die jou vanaf nu op straat mag filmen? Die is voor de openbare orde

Europarlement roept op tot ‘echte Europese overheid’