in , ,

Wezens uit de oceaan die naar boven komen, signaal voor grote aardse veranderingen?

v3 oarfish ap1

De meest vreemde wezens die we nog nooit eerder te zien hebben gekregen komen met flinke aantallen in korte tijd naar de oppervlakte van de oceanen en zeeën. En niemand die er op let!

Wanneer we aandacht besteden aan wat er gebeurt met de dieren van de wereld, kunnen ze ons veel vertellen over onze omgeving en veranderingen. Net als de kanaries die vroeger werden gebruikt om toxische gassen te detecteren in kolenmijnen, dieren zijn gevoelig voor dingen die mensen vaak niet bewust van zijn (voordat het te laat is), en opmerken van die ‘dingen’ kan het verschil tussen leven en dood betekenen voor soms grote aantallen mensen. Naast het hebben zintuigen die mensen niet hebben, dieren bewonen ook plaatsen die wij niet bewonen, zoals de oceanen en de lucht, plaatsen die onze leefruimte grenzen en uiteindelijk van invloed zijn. Onlangs, heb ik gemerkt wat lijkt een aanzienlijke toename van vreemd gedrag van dieren – vooral, zeer recent. Ik praat alleen over het oceaan leven hier, hoewel soortgelijke weirdness van invloed is op andere dieren en insecten van de wereld. Laten we beginnen met een paar verslagen vanaf het begin van deze maand. Hier verder te lezen

Vergeet ook niet het lijstje ‘mass animal die offs’ die ondertussen op 286 staat, ik ben van menig dat dit alles voorkomt uit methaangas dat uit de aardmantel naar boven aan het komen is. Dit verklaard dan ook meteen de “uptick” van de zwaardere aardbevingen van de laatste jaren.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
92a9cc071916b02f94892d3f 640 chemtrails1

Weerbericht : “Sluierbewolking als gevolg van condensatiestrepen”

3459097678 3cbdd18f71 ukraine revolution1

Waarheid en eerlijkheid maakt geen deel meer uit van de westerse samenleving