in , ,

Waarheid en eerlijkheid maakt geen deel meer uit van de westerse samenleving

3459097678 3cbdd18f71 ukraine revolution1

De waarheid is bekend, maar de waarheid maakt geen deel meer uit van de westerse politici, televisiestations en de gedrukte media. Het onderschepte telefoongesprek tussen de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland en de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Geoffrey Pyatt onthulde twee coupplegers  die bespraken welke Oekraïense stromannen door Washington zouden worden geïnstalleerd als VS-gezinde personen in de nieuwe Oekraïense marionettenregering. Ook werd een telefoongesprek onderschept tussen de Estse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet en de officiële EU afgevaardigde van Buitenlandse Zaken Catherine Ashton waaruit bleek dat de sluipschutters die mensen hebben gedood aan beide zijden van de Kiev-protesten afkomstig waren van de door Washington gesteunde groepering van het conflict.

Oranje Revolutie

Toen Washington in 2004 de Oranje Revolutie orkestreerde maar er niet in slaagde om Oekraïne uit te leveren in westerse handen, schonk Washington volgens Victoria Nuland over een periode van 10 jaar zo’n 5 miljard dollar. Dit geld ging naar Amerika-gezinde politici en naar niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) die actief waren als educatieve, pro democratie en mensenrechten organisaties, maar waren in feite “de vijfde colonne” van Washington. Toen president Janoekovitsj na een kosten-baten analyse de uitnodiging verwierp voor toetreding van Oekraïne tot de Europese Unie, liet Washington de goed gefinancierde NGO’s in actie komen. In Kiev braken protesten uit die eisten dat Janoekovitsj zijn besluit om niet tot de EU toe te treden zou herzien.

Lees verder bij gewoon-nieuws.nl daarbij ook een interessant detail over Duitsland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
v3 oarfish ap1

Wezens uit de oceaan die naar boven komen, signaal voor grote aardse veranderingen?

Nieuwste trend onder Europarlementariërs, opstappen en wachtgeld opstrijken?