in

WHO beveelt Europa aan om peuters te gaan onderwijzen over masturbatie en gender identiteit

De -u weet wel, die organisatie die wordt geleid door een voormalig staflid van een communistische terreurorganisatie, grotendeels wordt gefinancierd door de vaccinmaffia van Bill Gates, die stiekem sterilisatieformules in Afrikaanse vaccins stopte, en er wekenlang bij en Amerika op aandrong om toch vooral de grenzen open te houden voor het uit - heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd voor het onderwijs over seksualiteit in Europa.

Daarin beveelt de WHO aan om peuters tussen de 0 en 4 jaar oud voorlichting te geven over masturbatie en gender identiteit. Zijn ze eenmaal kleuters tussen de 4 en 6, dan zijn homoseksuele relaties en ‘respect voor andere seksuele normen’ aan de beurt.

Met seks kun je niet vroeg genoeg beginnen, zo is de overduidelijke gedachte bij de WHO. Peuters moeten –nog voordat ze goed en wel kunnen praten- ‘hun eigen genitaliën’ gaan ontdekken, en leren over ‘het genot van het aanraken van je eigen lichaam, van masturbatie in vroege kinderjaren’.

Meer nog: ‘Tederheid en fysieke nabijheid is een uitdrukking van liefde en genegenheid.’ Let wel: dit staat bij het onderwerp ‘seksualiteit’, en is dus specifiek seksueel bedoeld. Dus seksuele ‘fysieke nabijheid’ wordt aanbevolen voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Maar geen nood, geen voor volwassenen die daar misbruik van zouden kunnen maken. In de richtlijnen staat immers ook dat deze peuters moeten weten dat ze altijd nog ‘ja / nee’ kunnen zeggen, ‘bijvoorbeeld in de context van doktertje spelen’.

Bovendien moeten ze, als ze eenmaal kleuters zijn, ‘respect’ leren voor ‘andere normen aangaande seksualiteit’.

Deze volgende stap naar de normalisering van pedofiele ‘relaties’ staat in het nieuwe WHO raamwerk ‘Standaarden voor Seksualiteit Onderwijs in Europa.’

YouTube is de laatste weken druk bezig met het verwijderen van ’s waarin kritiek wordt geleverd op de WHO, dus daar zullen deze ‘richtlijnen’ ook wel onder vallen.

Normaliseren van pedofilie via seksualiseren van allerjongste kinderen

….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagtekentje123
1 jaar geleden

Zodat ze voorbereid zijn op de pedo’s?

U.W. Genaaid
1 jaar geleden

Wanneer wordt de NL bevolking wakker en ziet dat er zaken niet kloppen. En als dat zo is hoe gaan we dat dan oplossen? Rutte zit er nog steeds …. En al die criminele banken en NGO’s waaronder de WHO.

En wat de hele corona gekte betreft: bekijk onderstaand filmpje eens. Is het mogelijk dat we allemaal voor de gek gehouden worden en zitten we thuis terwijl er niets bijzonders aan de hand is. En straks gaan er giga sommen met geld naar criminele partijen die geknoeid hebben met cijfers zodat ze veel meer betaald kregen voor niet geleverd werk? Durf eens na te denken of we niet allemaal worden voorgelogen … Dat worden we normaal al door banken en onze regering en over alles ….

Denk niet dat U er niets aan kunnen doen …. Alleen misschien niet, maar samen zijn we met veel meer dan die paar duizend criminelen.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/04/respiratory-doctor-exposes-fake-virus.html

A.S.
1 jaar geleden

Tja, je kan er idd niet vroeg genoeg mee beginnen, aldus de pedo’s in de Bilderberg kringen

Wilma
1 jaar geleden

De smerige, criminele pedo’s. Het wordt hoog tijd om al die criminelen, die ons opsluiten voor noppes, aan de galg komen.REVOLUTIE!!!!

1 jaar geleden

Hou je basisschool kinderen thuis, thuisonderwijs is nooit zo dichtbij geweest. De (R)overheden hebben niet het beste voor met jou of je kind, dat wordt nu wel duidelijk met deze crisis. Het is tijd om voor je (innerlijk)_kind te gaan staan. Het hele schoolsysteem is al 100 jaar in lockdown,…maar dit zijn jullie vergeten. Deze lockdown is niets meer en niets minder dan het schoolsysteem waarin wij zijn opgegroeid,..ze kneden je kind zo met hun vergif dat ze op een gegeven moment niet meer weten wat nou hun eigen gevoel is,..herkenbaar?? 75 jaar vrijheid ??hahahaha,dat ze het nog uit durven zenden,… wordt vervolgt

Vangils
1 jaar geleden

Boefen

Het was wachten op, Advies: verwijder aanvullende informatie-app NL-Alert wegens data-lek

Belgische regering vernietigde 57,5 miljoen prima mondkapjes om plaats te maken voor asielzoekers