in

WHO beveelt Europa aan om peuters te gaan onderwijzen over masturbatie en gender identiteit

53e0d2424950b10ff3d8992cc52036761d39c3e45659794b732d7fdd94 640 gender

De WHO -u weet wel, die organisatie die wordt geleid door een voormalig staflid van een communistische terreurorganisatie, grotendeels wordt gefinancierd door de vaccinmaffia van Bill Gates, die stiekem sterilisatieformules in Afrikaanse vaccins stopte, en er wekenlang bij Europa en Amerika op aandrong om toch vooral de grenzen open te houden voor het coronavirus uit China- heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd voor het onderwijs over seksualiteit in Europa.

Daarin beveelt de WHO aan om peuters tussen de 0 en 4 jaar oud voorlichting te geven over masturbatie en gender identiteit. Zijn ze eenmaal kleuters tussen de 4 en 6, dan zijn homoseksuele relaties en ‘respect voor andere seksuele normen’ aan de beurt.

Met seks kun je niet vroeg genoeg beginnen, zo is de overduidelijke gedachte bij de WHO. Peuters moeten –nog voordat ze goed en wel kunnen praten- ‘hun eigen genitaliën’ gaan ontdekken, en leren over ‘het genot van het aanraken van je eigen lichaam, van masturbatie in vroege kinderjaren’.

Meer nog: ‘Tederheid en fysieke nabijheid is een uitdrukking van liefde en genegenheid.’ Let wel: dit staat bij het onderwerp ‘seksualiteit’, en is dus specifiek seksueel bedoeld. Dus seksuele ‘fysieke nabijheid’ wordt aanbevolen voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Maar geen nood, geen angst voor volwassenen die daar misbruik van zouden kunnen maken. In de richtlijnen staat immers ook dat deze peuters moeten weten dat ze altijd nog ‘ja / nee’ kunnen zeggen, ‘bijvoorbeeld in de context van doktertje spelen’.

Bovendien moeten ze, als ze eenmaal kleuters zijn, ‘respect’ leren voor ‘andere normen aangaande seksualiteit’.

Deze volgende stap naar de normalisering van pedofiele ‘relaties’ staat in het nieuwe WHO raamwerk ‘Standaarden voor Seksualiteit Onderwijs in Europa.’

YouTube is de laatste weken druk bezig met het verwijderen van video’s waarin kritiek wordt geleverd op de WHO, dus daar zullen deze ‘richtlijnen’ ook wel onder vallen.

Normaliseren van pedofilie via seksualiseren van allerjongste kinderen

….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
18496575259 d14b1eb1f5 data breach

Het was wachten op, Advies: verwijder aanvullende informatie-app NL-Alert wegens data-lek

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Belgische regering vernietigde 57,5 miljoen prima mondkapjes om plaats te maken voor asielzoekers