in ,

Wij eisen dat de griep terugkomt 

griep

Al sinds mensenheugnis heeft de mensheid in de winter te maken met periodes van griep en dat hoort nu eenmaal bij het leven.

Maar, vanwege de Great Reset van Klaus Schwab is de griep ons afgenomen en wij eisen deze nu per omgaande terug.

Wat was het leven vroeger toch een stuk gezelliger dan nu. Toen had je rond deze tijd van het jaar de jaarlijkse griepepidemie.

Ieder jaar opnieuw puilden de ziekenhuizen uit, men wist niet waar de patiënten naartoe te brengen en ieder jaar zorgde moeder natuur op die manier ervoor dat de heel ouden en zwakken vertrokken naar de eeuwige jachtvelden.

Voor de rest van de bevolking was het soms best gezellig om een beetje rillerig lekker een paar dagen onder de wol te kruipen en jezelf een beetje te verwennen.

de griep

Nu is er geen griep meer, nu is er niemand meer verkouden, nu gaan er geen mensen meer dood van ouderdom.

Nu moet iemand met een snotneus onmiddellijk worden getest, want oh jee het gevaarlijke virus. Een virus waarvan niemand ooit nog met wetenschappelijk bewijs heeft kunnen aantonen dat het bestaat. Desalniettemin een virus waarvan steeds meer “gevaarlijke varianten” opduiken en toch een virus dat ongeveer net zoveel dodelijke slachtoffers maakt als een doorsnee heftige griepepidemie, een vorm van die nu niet meer bestaat.

Nog maar een paar jaar geleden hadden wij nog die oude vertrouwde griepepidemie met uitpuilende ziekenhuizen en patiënten die moesten worden overgebracht naar andere locaties omdat het zo druk was.

Het was zo druk toen in de ziekenhuizen dat veel reguliere zorg moest worden uitgesteld en niet spoedeisende operaties op de lange baan werden geschoven.

De Stentor 17-02-2018:

griepgolf nederland

Het was toen zo druk in de ziekenhuizen dat men wel wat anders te doen had dan een beetje dansen in de ziekenhuisgangen (12-01-2017).

griepgolf nederland

Maar, soms was die oude vertrouwde griep toch echt geen pretje en kwamen er allerlei gezonde mensen toch op de IC terecht met kapotte longen (05-02-2016).

griepgolf nederland

Ook in was het ten tijde van een griepepidemie soms zo druk dat ze letterlijk moesten leuren met patiënten bij andere ziekenhuizen (18-01-2017).

griepgolf nederland

Volgens de overheid liggen er nu ongeveer 1.600 mensen op verpleegafdelingen in het ziekenhuis met corona, maar met een ouderwetse griepepidemie waren dat er duizenden.

griepgolf nederland

Maar, ondanks soms alle ellende met de griep waren het ook heel gezellige tijden. Want, als je niet een paar dagen onder de wol lag om uit te zieken waren er …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zorg huis 1564118359

Nieuwe melkkoe gevonden: Na energielabels worden ook taxatierapporten voor huizen fors duurder

text

Geen einde aan lockdown in zicht! Kabinet negatief over ‘versoepeling coronaregels’