in , ,

Wikileaks: “We hebben genoeg informatie om Hillary Clinton aan te klagen”

van Wikileaks is van plan veel meer vertrouwelijke emails van Hillary Clinton vrij te geven, zo verklaarde de klokkenluider afgelopen week in een interview met ITV News.

Volgens Assange zit hier zoveel belastend bewijs bij dat de Amerikaanse overheid haar aan zou kunnen klagen, als ze daar de moed voor op zou kunnen brengen. De klokkenluider wekt hoge verwachtingen door te zeggen dat 2016 een ‘heel groot jaar’ zal worden voor Wikileaks.

assange,clinton,email,gaddafi,hillary,khaddafi,libie,wikileaks

In 2013 werd bekend dat Clinton een privé mailserver gebruikte om emails te ontvangen. Een hacker die onder het pseudoniem Guccifer te werk ging wist de mailserver van de Democratische presidentskandidate te kraken en speelde de emails door naar Wikileaks. Het gaat om ongeveer 32.000 emails van de Democratische presidentskandidate, waarvan een deel zeer vertrouwelijke informatie bevat over het regeringsbeleid van de Verenigde Staten.

Libië

De uitgelekte emails onthullen dat Clinton in 2011 als minister van Buitenlandse Zaken het Pentagon onder druk heeft gezet om toch door te gaan met het omverwerpen van de Libische regering. Door Gaddafi te vermoorden ontstond er een machtsvacuüm in Libië, waardoor strijders van ISIS konden oprukken. Het is een zwarte bladzijde in het Amerikaanse buitenlandbeleid, waar ook de een uiterst dubieuze rol in speelde.

Assange noemde de Republikein Donald Trump een ‘onvoorspelbaar fenomeen’, maar hij lijkt meer sympathie voor deze presidentskandidaat te hebben dan voor Hillary Clinton. Eerder dit jaar schreef Assange op twitter dat een stem op Clinton een stem is voor meer eindeloze en zinloze oorlogen, waardoor terrorisme alleen maar verder zal toenemen.

video is verwijderd

 

Lees verder via Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
next
4 jaren geleden

Narcistische Hoere madam.
.
Dit krijg je nu met die Amerikaanse Christen-honden – de loopjongens van de Zionisten. Van de PNAC organisatie. Deze zijn van plan alles in de fik te steken- de inboedel in bezette landen te roven- burgers rechtenloos te maken en in armoede achterlaten. De US zijn de nieuwe Rovers / Piraten en bezetters in de wereld

,
Antwoord aan  next
4 jaren geleden

.

**
4 jaren geleden

,
Brasil – Venezuela en Noord Afrika zijn dergelijke voorbeelden

Bu
4 jaren geleden

Hillery
.
Haar medisch en sadistische gedrag verklaard uit — “Drugsgebruik
http://buzz.jdreport.com/2016/08/11/de-waarheid-over-hillarys-bizarre-gedrag/

Kay
2 jaren geleden

De Duivel en God bestaan niet [goed en kwaad zijn wij zelf]
– Wat we wel zien “zijn uitingen daar van”

Brexit, ondertussen onderhandelen EU landen over nog meer nauwere samenwerking

HOE GEVAARLIJK IS EUROPA?