in ,

‘Wow, wat een verhaal’: zo wordt dus bewust een tekort aan water en elektriciteit gecreëerd

photo of no walking signage

Sinds de negentiende en twintigste eeuw zijn er overal in stuwdammen aangelegd. Die worden nu in rap tempo afgebroken: in 2020 minstens 101 in 16 -landen, in 2021 239 in 17 EU-landen en vorig jaar 325 in 16 EU-landen.

De afbraak gaat onverminderd verder.

Als reden wordt ‘het verlies aan biodiversiteit' genoemd. Het verwijderen van dammen moet leiden tot natuurherstel. Het afbreken van de stuwdammen zorgt er wel voor dat er veel wegstroomt.

“De EU schreeuwt moord en brand over en een tekort aan water door extreme droogte, en dan gaan ze net nu in het kader van de SDG's (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, red.) en , en uiteraard niet toevallig sinds 2020, alle dammen afbreken waardoor het water in de stuwmeren verloren gaat?” schrijft advocate Carine Knapen op X, het voormalige Twitter.

Deze waanzin brengt ons naar de afgrond

Knapen: “Men kan bijna niet anders dan concluderen dat er bewust watertekorten gecreëerd worden en het risico op tekort aan ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


‘Vertrouw de wetenschap!’: Studie-intrekkingen omhoog met 13.650% in 22 jaar tijd

Oorlog tegen voedsel: Enorme brand in graansilo’s in Franse haven, volgt op explosies van silo’s in Turkije, Brazilië, in de afgelopen 2 weken