in ,

Ze blijven zichzelf maar feliciteren: Rutte krijgt Rathenau-prijs

Ze blijven zichzelf maar feliciteren. Zo kreeg VVD66er Hans van Baalen onlangs een zelfbevlekking-ere-titel. Zo kreeg Van Rompuy laatste de hoogst mogelijke Ridder-titel van . Nu is het aan Rutte om de Rathenau-prijs te krijgen van Merkel. Wie gaat Merkel zo direct voorzien van een titel/prijs?

NOS.nl: Premier Rutte heeft in Berlijn de Walther Rathenau-prijs ontvangen. Hij kreeg de prijs uit handen van bondskanselier Merkel voor zijn inspanningen in Europa en de wereld. De prijs wordt sinds 2008 uitgereikt aan mensen met een “buitengewoon internationaal levenswerk”

Rutte en “Buitengewoon internationaal politiek levenswerk.” Er gebeurt inderdaad iets buitengewoons, iets dat normaliter een wordt genoemd, en Rutte die ons land daarin heeft verradenEn dat levenswerkbestaat dus uit uitverkoop van Nederland en daarover keihard  tegen Nederland. En als dank voor het verkopen van zijn ziel, mag hij nu dus de Rathenau-prijs ontvangen. Maar het wordt nog mooier. U weet dat Rutte altijd doet alsof hij -kritisch is?

Rutte: “Ik deel Rathenaus geloof in de kracht van Europa, van onze waarden en onze ideeën.”

Nou, is het weer duidelijk waarom we hem hier wel eens two-face Rutte noemen.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via Meindert Arnold Jacob


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bontes als redder in nood? Motie van wantrouwen tegen Opstelten

BIZAR: Land dat onderdeel van onderzoek is; Oekraïne heeft vetorecht in strafonderzoek MH17