in

Zweden bewijst definitief dat lockdowns en social distancing totaal onnodig waren

52e9dc424355a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547849742b7cdd914b 640 coronavirus

In Duitse en Noorse overheidsrapporten werd al geconstateerd dat de lockdowns van de samenleving vanwege het coronavirus geen enkel nuttig effect hebben gehad, en juist veel meer schade hebben aangericht dan het virus, waaronder grote aantallen doden door ernstige ziektes zoals kanker en hartkwalen, die niet tijdig konden worden behandeld.

Het overal al veel besproken gelekte Duitse rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het zelfs over ‘een wereldwijd vals alarm’. Nog veel duidelijker en overtuigender dan cijfers op papier is de realiteit van Zweden, dat definitief heeft bewezen dat de lockdowns en meeste social distancing maatregelen in andere landen -en zeker ook Nederland-, totaal onnodig waren.

In Zweden zijn de basisscholen tussen maart en mei niet één dag gesloten geweest. Middelbare scholen en hoger onderwijs gingen weliswaar over op digitale lessen, maar de examens werden op de normale wijze afgenomen.

Bars werden gesloten, maar buffet restaurants mochten de hele periode 50% van hun klanten blijven ontvangen. Burgers mochten onbeperkt blijven winkelen, naar buiten blijven gaan, naar de sportschool gaan, et cetera. Ook de bussen en metro’s zijn normaal blijven rijden.

Onder druk van de rest van Europa, dat de hele bevolking per se in een paniektoestand wil houden totdat er een vaccin is, werd een deel van de economie toch op slot gedaan, wat ook in Zweden ernstige gevolgen heeft. ‘Maar nogmaals: scholen en restaurants zijn de hele tijd open gebleven,’ schrijft de Zweedse J.H..’

Geen abnormale aantallen doden, gemiddelde leeftijd 88

Het aantal sterfgevallen met corona (dus niet door, want dat aantal is in alle landen extreem klein) had in Zweden gigantisch moeten zijn, als we de propaganda van de Nederlandse mainstream media hadden moeten geloven. Wat blijkt? April staat op slechts de 5e plaats van maanden met de meeste doden in de afgelopen 20 jaar. Januari, toen het virus nog niet in Zweden was, telde zelfs méér doden.

Het virus bleek via de open gebleven scholen niet of amper te worden verspreid. Kinderen werden er niet ziek van, en hun ouders amper. De gemiddelde leeftijd van de dodelijke ‘corona’ slachtoffers in Zweden is 88 jaar, wat een stuk hoger is dan de gemiddelde leeftijd van de bevolking (mannen: 81, vrouwen: 85). De meeste slachtoffers belandden niet op de IC omdat ze al twee of drie andere ernstige aandoeningen hadden, en vanwege hun hoge leeftijd.

Bovendien zijn de meeste Zweedse corona doden nooit getest op het virus, ook niet achteraf; de meesten werden slechts aan corona toegeschreven omdat de mensen bepaalde griepverschijnselen hadden …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0d7444d52a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848742d7fd79e4e 640 brainwashed

Coronavirus: je bent gehersenspoeld (zo hebben ze het gedaan)

Schermafbeelding 2020 06 02 om 17.21.01

Vrijheidsstrijder Aaron Russo, revealing the mark of the beast