in

Zwitserland trekt EU-toetredingsaanvraag formeel terug

Zwitserland steunt de Brexit:

Een week voor het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie heeft het Zwitserse parlement besloten om de 24 jaar oude toetredingsaanvraag formeel terug te trekken. De Zwitserse regering gaat de Europese Unie dan ook meedelen dat de Zwitserse toetredingsaanvraag uit 1992 als nietig beschouwd moet worden, zo verklaarde minister van Buitenlandse Zaken Didier Burkhalter

Na IJsland is dit dus de volgende die ziet dat de onder huidig bestuur volledig kansloos is. Het volgt ook prachtig op de uitspraken van Rutte, die benadrukte dat de EU geen functionerende democratie is, de recente stap naar de politiestaat door de Europese Commissie, het financieel steunen van oorlogsmisdadigers en de druk voor verdere ‘ever closer’ integratie waar Dijsselbloem mee bezig is.

Of was het toch de EU-vicevoorzitter (Timmermans) die vertelde dat de EU monoculturele staten wilt uitroeien, de voorzitter die zegt dat er geen democratische keuze is over EU verdragen, slopende vluchtelingenbeleid van o.a. Rutte en Merkel of is het de lopende staatsgreep door multinationals die Zwitserland afschrikt?

Misschien moet de EU gewoon samen met de VS gaan brengen in Zwitserland zoals het deed met Oekraïne? Werkte daar prima, toch Rutte?

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

#Nexit: Benelux spil in Europees transport

Zorgen om privacy: In alle grote steden word je via je telefoon gevolgd